EUR: 354,73 Ft
CHF: 333,57 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Belföld

Az idén a BvOP fotósát találta a legjobbnak a Marie Claire

Németh Barbara, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának fotósa nyerte meg 2019-ben a Marie Claire magazin rangos fotópályázatát.

A Marie Claire magazin ebben az évben is meghirdette fotópályázatát. Az én szabadságom elnevezésű pályázatra Németh Barbara, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának fotósa nyerte meg 2019-ben a Marie Claire magazin rangos fotópályázatát. közel 800 pályamű érkezett, köztük Németh Barbaráé, aki főállásban a BvOP Kommunikációs Főosztály csapatát erősíti.

Barbara a saját nagypapájáról készített fotósorozatot, egyéni látásmódjával lenyűgözte a szakmai zsűrit és ezzel megnyerte a versenyt, valamint elvitte Van Graaf különdíjat is.

Német Barbara börtönfotói pedig a büntetés-végrehajtás honlapján, a bv.gov.hu oldalon tekinthetők meg.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Készüljünk fel, elindult a szúnyogszezon!

  Készüljünk fel, elindult a szúnyogszezon!

  Javában tart a nyár, amelynek köszönhetően rengetegen keresik fel a vízpartokat. A vizek környezetében rengeteg vérszívó lehet, amelyek akár a nyaralásunkat is tönkretehetik, ha nem készülünk fel rájuk.

 • Lánchídi csaták

  Lánchídi csaták

  Volt kettő híres is a 20. században. 1918-ban – október 28-án – a Károlyi-párt Gizella téri központjától indult több ezres tömeg a budai várnegyedbe, hogy József főhercegtől követelje a Hadik-kormány menesztését és Károlyi Mihály (megítélésébe itt és most nem mélyednék bele) miniszterelnöki kinevezését követelje.

 • Passió-karamell az év fagyija! Tarolt az egykori közgazdász édessége

  Passió-karamell az év fagyija! Tarolt az egykori közgazdász édessége

  Dobó Norbert passió-karamellje lett az év fagyija, és ő vihette haza az ezüstérmet is törökmézes vaníliájával is. A 35 éves balatonfüredi cukrász elárulta a Lokálnak, hogy korábban közgazdászként dolgozott, de élete legjobb döntésének tartja, hogy  elkezdett a családi fagyizóban dolgozni.

 • Amíg nincs vakcina, nem lehetünk nyugodtak!

  Amíg nincs vakcina, nem lehetünk nyugodtak!

  10 ezer 575 mintából mindössze három esetben mutatták ki a koronavírust, ugyanakkor 70 főnél derült ki, hogy korábban már átesett a fertőzésen – derült ki a májusban elvégzett országos koronavírus-szűrővizsgálat eredményeiből.