2019. április 20., szombat
Tivadar

Extra

Azt állítják, hogy Cooky és párja át­ver­te az or­szá­got

A kommentelők szerint átverte az egész országot Cooky és párja, ugyanis nem hi­szik el, hogy ismét gyer­me­ket vár. Debóra lassan a 20. hétbe lép második babájukkal, de még mindig belefér a szűk farmerébe – írja a Ripost.

A műsorvezető és párja közösségi oldalát elárasztották az olyan hozzászólások, hogy Debóra nem is terhes, csak hazudtak egy babát maguknak. A vádak nagyon érzékenyen érintették a családot, akik nem is értik, jóérzésű emberben ilyen hogyan merülhet fel egyáltalán. Debóra azzal húzta ki a gyufát a kommentelőknél, hogy szerintük nem gömbölyödik eléggé a hasa.


View this post on Instagram

Family❤️💙❤️💙❤️

A post shared by Cooky (@cooky_hivatalos) on

“Nem is tudom, mi jár annak a fejében, aki arra gondol, hogy egy nő ilyesmivel képes viccelni. Ép elméjű embernek ilyen eszébe se jut. A 20. hétben járok, a baba és én is jól vagyunk. A pocakom még valóban kicsi, de így volt ez az előző várandósságom alatt is. A 6-7. hónapig alig látszott, hogy Kevin a pocakomban van, ha a 9. hónapban felvettem egy bővebb ruhát, még akkor is volt, aki azt hitte, nem vagyok terhes” – mondta a Borsnak a kismama.

Cooky szerint valószínűleg féltékenyek gyönyörű párjára, ezért bántják üzenetekben. Azt egyelőre nem tudja a pár, milyen nemű lesz második gyermekük, de szülés előtt megkérdezik, hogy tudják, milyen színűre kell kifesteni a gyerekszobát.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek