2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb Kecskemét

Bohém Ragtime 2019 – Nagy sikert aratott a gála

A Kecskeméti Tavaszi Fesztivál egyik legnépszerűbb kísérőprogramja, a Nemzetközi Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál idén huszonnyolcadik alkalommal köszöntött be városunkba.

A háromnapos fesztivál gazdag programkínálata már-már igazi jazzközponttá alakította Kecskemétet, hiszen ezen a hétvégén a legkiválóbb zenészek fellépése mellett a III. Országos Jazzműveltségi Vetélkedő döntőjére is sor került, és a szving  alapjaival is megismerkedhettek az érdeklődők.

Múlt szombaton a fesztivál házigazdái, a Bohém Ragtime Jazz Band tagjai léptek a Hírös Agóra színpadára és mutatták be legújabb lemezük szerzeményeit. Az est további részében vendégként fellépett még Luca Filastro olasz zongorista és zeneszerző, valamint a tavalyi Jazzfőváros Fesztiválon már kitörő sikert aratott Vintage Dolls is. A nap zárásaként örömzenére került sor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.