EUR: 326,99 Ft
CHF: 291,13 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Belföld

Bomba miatt változik a közlekedés

Több busz is módosított útvonalon közlekedik vasárnap, mert világháborús robbanótestet hatástalanítanak a Bozsik Stadionnál.

A kispesti önkormányzat szerint a XVIII. és a XIX. kerületben reggel 7 órától lezárják a forgalom elől a Puskás Ferenc utcát, a Feszty Árpád utcát, valamint a Hofherr Albert utca, a Kassa utca, a Darányi Ignác utca és a Pozsony utca egy-egy szakaszát.

Emiatt a 93A, a 136E és a 236-os busz módosított útvonalon közlekedik. A 93A busz nem érinti Kispest vasútállomás és az Iker utca közötti megállókat, a 136E és a 236-os busz útvonala kismértékben módosul, de a járat minden menetrend szerinti megállóhelyét érinti.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kósa Lajos: Az ellenzék egy bűnözőt véd

  Kósa Lajos: Az ellenzék egy bűnözőt véd

  Az országgyűlési és Európai parlamenti képviselőjelölteket megillető mentelmi joggal kapcsolatos sorozatos ellenzéki visszaélések megakadályozása érdekében törvénymódosító javaslatot, mondhatni egy „Lex Czeglédyt” nyújt be az Országgyűlésnek a Fidesz korábbi és jelenlegi frakcióvezetője, Kósa Lajos és Kocsis Máté.

 • Végre! Érkezik a meleg és a napsütéses

  Végre! Érkezik a meleg és a napsütéses

  A hétvégén csak helyenként várható eső, jellemzően meleg, napsütéses idő várható 20-25 fokos maximumokkal – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

 • Magyarország digitális téren is példaértékű modellekkel szolgál

  Magyarország digitális téren is példaértékű modellekkel szolgál

  Magyarország digitális téren is példaértékű modellekkel szolgál amellett, hogy gazdasági növekedésével az Európai Unió élvonalába tartozik – mondta Gion Gábor pénzügyekért felelős államtitkár a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) miniszteri értekezletét követően Párizsban.