EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

Brüsszel megint Sorosnak kedvez

Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége újabb, a migrációt támogató tervet fogadott el. Az előterjesztés szerint Brüsszel még több pénzt ad a Soros-szervezeteknek, hogy azok még több bevándorlót hozzanak be Európába.

– A program fedőneve Jogok és értékek, a javaslat előkészítését pedig már januárban megkezdték, szerdán megerősítették, és most rendelettervezet formájában tárgyalják – mondta el Halász János, a Fidesz frakciószóvivője. Elmondta, hogy a következő uniós költségvetési ciklusban megszeretnék háromszorozni a Soros-szervezetek támogatását, így 1,8 milliárd eurót, azaz mintegy 570 milliárd forintnak megfelelő összeget akarnak nekik adni.


MTI/AP/Jánisz Papanikosz

– A Soros-hálózatot az európai polgárok pénzéből akarják „kitömni”, és ha ez a bevándorláspárti többség marad és erősödik meg az EP-választáson, akkor ezeket a terveket mind élesítenék, és Európából véglegesen bevándorlókontinenst csinálnának – figyelmeztetett a kormánypárti politikus, aki elmondta, hogy az európai parlamenti voksoláson a Fidesz–KDNP képviselői nemmel szavaztak, de a magyar baloldal EP-képviselői nem utasították el a javaslatot.

MTI/AP/JÁNISZ PAPANIKOSZ

Halász szerint azokat az országokat, amelyek nem akarnak migránsokat befogadni, nyíltan fenyegetik, tehát minden a Soros-terv szerint zajlik.


– Az Európai Parlament a brüsszeli döntéshozatal leginkább bevándorláspárti testülete. Az elmúlt években a kötelező betelepítési kvótáktól kezdve a migránskártyákon át a migránsvízumig szinte kivétel nélkül minden bevándorlást ösztönző javaslatot elfogadtak. Ez főként annak köszönhető, hogy az EP-ben több száz megbízható szövetségese van Soros Györgynek, akik az európaiak érdekeivel szemben a bevándorláspárti amerikai milliárdos érdekeit képviselik. Ezért lesz sorsfordító jelentőségű a május 26-i EP-választás, hiszen az európai választóknak lehetőségük lesz arra, hogy átalakítsák a parlament összetételét és hosszú idő után többségbe kerüljenek a bevándorlást ellenző és az európaiak érdekeit szem előtt tartó képviselők – mondta a Lokálnak Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezetőelemzője.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Sárverseny

  A nap képe: Sárverseny

  Az évente megrendezett Maldon Mud Race jótékonysági esemény versenyzői Essex-ben, a Blackwater folyó sáros partján mászva versenyeznek egymással és ezzel különböző jótékony célokra gyűjtenek pénzt.

 • A családban a jövő, nem a migrációban

  A családban a jövő, nem a migrációban

  Május 26-án sorsdöntő választást rendeznek Magyarországon. A tét nagy, ugyanis azt kell eldöntenünk, hogy a keresztény kultúránk megőrzése mellett tesszük le a voksunk, vagy a bevándorlást támogatjuk.

 • Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Orbán Viktor: Identitásunk megvédése Európa jövője

  Magyarország a sorozatos európai válságok után azt a következtetést vonta le, hogy meg kell őrizni az identitást, meg kell védeni a biztonságot, és tovább kell erősíteni a versenyképességet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a ZalaZone zalaegerszegi járműipari tesztpálya első ütemének átadásán.

 • Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomoznak a jobbikos aláírások miatt

  Nyomozást rendelt el a BRFK a Jobbik EP-választási ajánlóívein szereplő valótlan aláírások miatt – közölte a Magyar Nemzet. A lap információi szerint az ügyben feljelentést tett, korábbi jobikos Bertók Márton már ki is hallgatták az ügyben.