2019. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Külföld

Brutálisan végeztek társukkal a kegyetlen migránsok

Megszokhattuk már, hogy migráns-hátterű személyek hidegvérű gyilkosságokra képesek Európa szerte, de a mostani bűncselekmény annyira kegyetlen és vérfagyasztó volt, hogy még a sokat látott helyszínelőket is megdöbbentette a látvány.

Az innsbrucki rendőrség három embert vett őrizetbe annak a gyilkosságnak a kapcsán, ami jelenleg a legfőbb beszédtéma az osztrák nagyvárosban. A feltételezett elkövetők között van egy 22 éves indiai férfi és két – 20 és 21 éves – olasz állampolgárságú, indiai gyökerekkel rendelkező fiatal nő. A hatóságokat a 22 éves gyanúsított egyik ismerőse riasztotta, hogy a férfi lakásán valami szörnyűség történik. A kiérkező járőrök a két nő és a férfi mellett egy holttestet is találtak. Az áldozat egy 28 éves elutasított menedékkérelmű pakisztáni migráns, akit gyilkosai feltehetően halálra kínoztak – számol be a vérfagyasztó esetről a Ripost.


Az áldozat hasfalán tíz késszúrás találtak, az arca egyik felét felhasították, a torkát át-, az egyik karját pedig levágták. Osztrák sajtó információk szerint a megölt férfi korábban már szexuális bűncselekmény és nemi erőszak miatt ült börtönben. A helyszínelőket olyan brutális látvány fogata, amikor a helyszínre értek, hogy egy jó darabig eltarthat, amíg azt feldolgozzák. A hatóságok szerint feltehetően mind a négy érintett ittas lehetett, mivel a lakás több szegletében is üres vodkás üvegek hevertek – tudatja a portál.

Az osztrák sajtó egybehangzóan állítja, hogy az áldozat egy korábban már elítélt szexuális ragadozó, aki Görögországon és Magyarországon keresztül érkezett Ausztriába. A pakisztáni bevándorló 2014-ben került öt évre a rácsok mögé Ausztriában nemi erőszak, kiskorúak szexuális bántalmazása, szexuális zaklatás és nyilvános szexuális tevékenység miatt. Különösen bizarr, hogy a jogerős ítélet után a migráns a börtönben újabb menedékkérelmet kérvényezett, amit a hatóságok természetesen újra elutasítottak. A rendőrség nem erősítette meg hivatalosan, de megbízható forrásokra hivatkozva arról ír az ÖSTERREICH nevű osztrák lap, hogy a pakisztáni férfi a szabadulása után nem sokkal találkozott az indiaiakkal, akik együtt ünnepelték a férfi szabadon engedését. Az italozás során azonban feltehetően molesztálni kezdte az indiai lányokat, amit aztán csúnyán megtoroltak – írja a Ripost.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek