EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Cheryl Cole pasi nélkül akar gyereket

A 35 éves énekesnő az első gyermekét két évvel ezelőtt hozta világra, ám a kis Bear édesapjával, Liam Payne-nel nem sokkal később szakítottak.

Cheryl nemrég egy interjúban vallott arról, hogy több gyermekre vágyik, és úgy érzi, hogy tervéhez új pasira sincs szüksége. „Nem feltétlenül van szükség párkapcsolatra. Van egy barátnőm, akinek két gyermeke van spermadonoroktól. Nem kell mindennek a hagyományos úton történnie” – nyilatkozta az énekesnő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.