2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Clooney-nak viszonya volt Meghannal?

Harry herceg és Meghan hercegné hamarosan szülők lesznek, és állítólag George és Amal Clooney-t kérték fel, hogy legyenek a pici keresztszülei. Nemrég azonban azt kezdték pletykálni, hogy nem véletlen ez a szoros barátság, ugyanis George-nak és Meghannak korábban viszonya lehetett.

Napokon belül megszülethet Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeke, óriási a várakozás és az öröm. De az utóbbi időszakban egyre több meglepő vagy épp pikáns hír jelenik meg Meghanról. Az egyik legújabb, hogy a hercegnének azért olyan szoros a kapcsolata George Clooney-val, mert korábban viszonyuk volt, amiről állítólag a párjaik, Harry és Amal is tudnak. Egy „bennfentes” az OK! magazinnak beszélt arról, hogy a pár még azelőtt volt együtt, hogy Clooney feleségül vette volna Amalt, Meghan hercegné pedig elvált előző férjétől. Mint ismert, Meghan korábban színésznő volt, a Brilliáns elmék sorozat egy fontosabb karakterét alakította. Az egyik partin találkoztak Clooney-val, aki egyébként már korábban is barátkozott Harry herceg testvérével, Vilmossal. Az informátor szerint csak egy rövid viszonyról van szó, amit egyébként egyik fél sem szeretett volna elmélyíteni, de szoros barátságban maradtak. Clooney egyébként többször megvédte nyilvánosan Meghant, leginkább a sajtó támadásaitól.


„Ő egy nagyon kedves, okos és intelligens fiatal nő, és igazán csodálatos, szerető párt alkotnak a férjével” – mondta a színész.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • 80 éves Batman

  80 éves Batman

  A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

 • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.

 • Még több gyilkosság és sárm

  Még több gyilkosság és sárm

  Több mint 10 éve már, hogy Maureen Jennings Detective Murdoch-regényeinek szereplői életre keltek, és azóta is világszerte sok millió ember nézi az eddig 13 évadot felvillantó sorozatot.