EUR: 344,98 Ft
CHF: 319,50 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Extra

Clooney-nak viszonya volt Meghannal?

Harry herceg és Meghan hercegné hamarosan szülők lesznek, és állítólag George és Amal Clooney-t kérték fel, hogy legyenek a pici keresztszülei. Nemrég azonban azt kezdték pletykálni, hogy nem véletlen ez a szoros barátság, ugyanis George-nak és Meghannak korábban viszonya lehetett.

Napokon belül megszülethet Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeke, óriási a várakozás és az öröm. De az utóbbi időszakban egyre több meglepő vagy épp pikáns hír jelenik meg Meghanról. Az egyik legújabb, hogy a hercegnének azért olyan szoros a kapcsolata George Clooney-val, mert korábban viszonyuk volt, amiről állítólag a párjaik, Harry és Amal is tudnak. Egy „bennfentes” az OK! magazinnak beszélt arról, hogy a pár még azelőtt volt együtt, hogy Clooney feleségül vette volna Amalt, Meghan hercegné pedig elvált előző férjétől. Mint ismert, Meghan korábban színésznő volt, a Brilliáns elmék sorozat egy fontosabb karakterét alakította. Az egyik partin találkoztak Clooney-val, aki egyébként már korábban is barátkozott Harry herceg testvérével, Vilmossal. Az informátor szerint csak egy rövid viszonyról van szó, amit egyébként egyik fél sem szeretett volna elmélyíteni, de szoros barátságban maradtak. Clooney egyébként többször megvédte nyilvánosan Meghant, leginkább a sajtó támadásaitól.


„Ő egy nagyon kedves, okos és intelligens fiatal nő, és igazán csodálatos, szerető párt alkotnak a férjével” – mondta a színész.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Kimozdult a karanténból II. Erzsébet

    Kimozdult a karanténból II. Erzsébet

    Hosszú idő után először kapták lencsevégre II. Erzsébetet. A brit királynő a koronavírus miatt tíz hétig egyáltalán nem mozdult ki otthonról, ám most, hogy Angliában is enyhültek a kijárási korlátozások, boldogan indult lovagolni.

  • Földi Terit gyászolja a színészvilág

    Földi Terit gyászolja a színészvilág

    86 évesen elhunyt Földi Teri – adta hírül a Vígszínház. A Jászai Mari-díjas színésznő színház és filmszerepei mellett szinkronszínészként is kiemelkedő volt, többször kölcsönözte hangját például Jane Fondának.