EUR: 326,99 Ft
CHF: 291,13 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Extra

Cserháti fia: Nincs pénzem anyám sírjára

Romokban hever Cserháti Zsuzsa sírja, mint kiderült, fia, Szirtes Krisztián évek óta elhanyagolja, amit az anyagi gondjaival indokol.

„Nyilván nekem is lépéseket kellett volna már tennem, ami eddig elmaradt sajnos. De sem idővel, sem kellő anyagi forrással nem rendelkezem. Van két gyermekem, családom, ez pedig egy több százezres történet, amire nem nagyon van lehetőségem. De természetesen ahogy minden gyereknek, nekem is vágyam, hogy édesanyámnak gyönyörű síremléke legyen” – árulta el a Borsnak az énekesnő fia.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhalmozzák a kis Archie-t

  Elhalmozzák a kis Archie-t

  Május 6-án megszületett Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, aki már most egy igazi kis világsztár.

 • Aurelio ellen vallott barátja

  Aurelio ellen vallott barátja

  Kedden reggel elkezdődött Aurelio tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken. A vád szerint a valóságshow-hős barátaival együtt elrabolta és bántalmazta N.

 • Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor decemberben ismerkedett meg a gyönyörű énekesnővel, Péterffy Lilivel, akivel azóta is tart a szerelem. Az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a Lokálnak elárulta: Lili az első lány, aki megadja neki a kellő szabadságot, ezért is mondott igent a TV2 Ázsia Expressz című műsorára.