EUR: 326,97 Ft
CHF: 290,22 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Dér Henit kitagadta az édesapja

Dér Heni édesapja fiút szeretett volna, és ezt éreztette is vele. Az énekesnő egész életében próbált neki megfelelni, de minden igyekezete ellenére apja kitagadta, amikor ő jelentkezett a Megasztárba. 

Dér Heni a Liluland című internetes műsor vendégeként vallott arról, hogy édesapja fiút szeretett volna, ami az egész életére kihatott. – Erősen kompenzáltam édesapám miatt kislánykoromban, mert ő fiút szeretett volna. (…) Azt látod, hogy apukád mindenki mást letojik magasról, csak a férfi számít, mert az lehet a család örököse, aki továbbvisz mindent. A lány mit visz tovább? Még a nevedet sem – kezdte Dér Heni, aki emiatt elkezdett kompenzálni és férfias személyiségjegyeket felvenni.


– Nagyon sok éven át tartó munka kellett ahhoz, hogy ezt le tudjam dolgozni. Hogy ne akarjak férfi lenni, hiszen akkor a mellettem lévő férfi sem tud majd férfi lenni – folytatta az énekesnő.

Heninek a legnehezebb dolga akkor volt az édesapjával, amikor eldöntötte: zenei pályára lép. – Azt mondta nekem: ne legyél énekesnő, azok mind k*rvák. Miért akarsz bárban énekelni? Legyél orvos, ügyvéd. Doktor legyen a neved előtt. Hadd legyek rád büszke, ha már nem lettél igazi férfi. (…) Amikor jött a tehetségkutató, egy nagyon erős kettősség volt bennem. Melyiket válasszam: apámat vagy a zenét? Azt mondtam, jó, feljövök, és megpróbálom a Megasztárt. Apukám akkor azt mondta: kitagad, mert kezelhetetlen lány vagyok. Nem is jött el nekem drukkolni egyszer sem, és anyukámat is eltiltotta. Nagyon rossz érzés volt kiállni minden héten élő adásban úgy, hogy rajtam kívül minden versenyzőnek ott voltak a hozzátartozói – mondta Heni, aki utólag megtudta: édesapja minden adást nézett a tévében, és megkönnyezte lánya dalait.


– Amióta sikeres vagyok, és szereztem két diplomát, jó a viszonyunk. Már nagyon büszke rám – tette hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kiderült! Ő Luis Fonsi példaképe

  Kiderült! Ő Luis Fonsi példaképe

  A Latin Grammy díjas puerto rico-i énekes augusztus 17-én újra Budapestre látogat, hogy egy igazi nagyszabású fieszta keretében felpezsdítse a magyar közönség vérét és arra buzdítson, hogy vele táncoljunk a slágereire.

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.