EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Életmód

Digitális méregtelenítés

A digitális világ túlpörget és beszippant, ha nem engedjük meg magunknak, hogy lekapcsolódjunk. Egyre többen ismerik fel a szabadságot abban, hogy tudatosan használják az online eszközöket, és vigyáznak arra, hogy a digitális fertőzöttség ne tompítsa az igényeiket.

– Wifi nélkül is van élet, ha a digitális függőségeinket kordában tudjuk tartani – vallja Zámbó Márta spirituális coach, aki kollégáival, Zámbó Sándor sportcoachcsal és Mészáros Marianna erdőlátóval májusban a Börzsönybe szervez egy gyakorlatorientált tréninget, ahol bárki megtanulhatja, hogyan kaphatja vissza a saját életét. – A mentális és fizikai detox, valamint a természethez való kapcsolódás képessége, az elcsendesedni tudás rengeteget segít, hogy ne váljunk függővé a digitális ingerektől, illetve ne legyünk frusztráltak ezek hiányától, és az offline állapotot ne valamiféle gyötrelmes üresjáratként éljük meg. Sokan elhiszik, hogy ha nem válaszolnak azonnal egy üzenetre, vagy nem osztják meg azonnal a közösségi oldalakon az élményeiket, és nem reagálnak gyorsan mások élményeire, akkor lemaradnak valamiről, pedig ez éppen fordítva igaz. A saját életünk megy el mellettünk, ha nem lépünk át a valóságba.


Zámbó Márta és csapata nem csupán az üzleti élet szereplőinek, hanem bárkinek, akinek erre igénye van, olyan átkapcsolási gyakorlatokat és technikákat tanít meg, amelyek segítségével megteremthető az egyensúly a munka, a magánélet és a szabadidő között.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kutyavilág – mancsvezető kezdő ebtartók számára – 1. rész

  Kutyavilág – mancsvezető kezdő ebtartók számára – 1. rész

  Kutyával az élet számtalan boldog pillanatot tartogat. Ahhoz azonban, hogy négylábú társunk valóban sok örömöt okozzon bosszúság helyett, fontos, hogy az első időszaktól következetesen neveljük. A Lokál legújabb sorozatában most két eb és gazdáik fejlődését követhetjük nyomon, akiknek a Gödöllői Kutyasport Központ csapata nyújt segítséget ahhoz, hogy a megismerve a kutyák világát, gondtalan, élményekben gazdag mindennapok köszöntsenek kétlábúra és négylábúra egyaránt.

 • A nevetés gyorsítja a gyógyulást

  A nevetés gyorsítja a gyógyulást

  Dr. Kamilla Karamella és dr. Hablaty nagyvizitjére látogattunk el a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján, ahová 23 éve visznek mosolyt és vidámságot a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány bohócdoktorai.

 • Édes élet cukormentesen

  Édes élet cukormentesen

  Finom édesség mindenmentesen – létezik ilyen? Bizony létezik! Mégpedig Jarjabka Szilvia FitCandy nevű egészséges cukrászdájában. A XIII. kerületi, budapesti cukrászműhelyben ugyanis több mint ötvenféle nyalánkságot kóstolhatunk meg.