EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 20., szombat
Tivadar

Extra

Elképesztő! A maffia lopott a TNT tagjaitól

Dobrády Ákos és Inti több évtizede zenélnek együtt a TNT együttesben. A hosszú évek alatt pedig rengeteg vicces vagy éppen rizikós kalandjuk volt. Az egyik legemlékezetesebb mikor Costa Ricán a helyi maffiával kerültek össze.

A TNT tagjai már jóval az együttes megalakulása előtt ismerték egymást. Gyerekek voltak még mikor először találkoztak és kezdetben nem igen kedvelték a másikat, de hamar barátokká váltak.


– Egymással szemben laktunk meg két különböző iskolában jártunk. Ezért reggelente sokszor találkoztunk a zebrán, és nekem nem volt Inti elsőre szimpatikus. Aztán másodikra sem. Majd együtt elkezdtünk kézilabdázni – mesélt a kezdetekről Dobrády Ákos a TV2 ma esti Pénzt vagy éveket adásában. Az énekes zenésztársával és barátjával, Intivel együtt játszott a műsorban. A feladványok közben pedig több kínos, izgalmas, vicces vagy éppen veszélyes kalandjukról meséltek, amik az elmúlt évek során érték őket a zenekarral. Az egyik külföldi klipforgatásuk alatt még a helyi maffiával is összekeveredtek.

– Messze volt és régen. Costa Ricán forgattunk egy videóklipet és a két hetes anyagunkat, amit leforgattunk hozzá, azt elcsenték a hotelszobából. Az összes kazettával, kamerával, mindennel együtt – kezdte Inti.


– A szoba közepén volt, oda törtek be, és elvittek mindent. Aztán körbeplakátoltuk a helyet, hogy szeretnénk visszakapni. Ha a kamerát nem is adják vissza, legalább a kazettákat kapjuk meg. Nagy meglepetésünkre egy bankban kaptunk egy telefonszámot. Azt mondták fel kell hívni, ő a helyi maffia főnök és talán tud nekünk ebben segíteni – folytatta Ákos. A két barát végül találkozott az alvilág tagjaival.

– Felhívtuk és odarendeltek minket egy tengerparti étterembe, egy ilyen teraszos helyre. Pisti barátunk nem mert elmenni. Ő őrizte a házat, mert neki volt még egy nagyon komoly kamerája és azt mondta, nem megy mellőle sehova. Inkább körbe körbe járkált elemlámpával – mesélték a zenészek, akiket előre megfenyegettek az alvilág tagjai, hogy rendőr nélkül érkezzenek a megbeszélt időben az étterembe.

–  A találkozó előtt a telefonba az ember azt monda: Rendőrt azt felejtsük el! Nehogy hozzunk! Három hétig egy rendőrt nem láttunk amíg kint voltunk. Nyilván aznap este beült az étterembe kettő és a velünk szemben lévő asztalnál kezdtek el vacsorázni. Vártunk, de persze senki nem jött oda hozzánk. (…) Soha életünkben nem láttuk viszont a cuccainkat. Úgyhogy azokból a felvételekből főztünk ami megmaradt, de a klip megjelent – zárták le a TNT együttes tagjai. Ma este a többi közös sztori mellett pedig az is kiderül hogy remekel az összeszokott páros az emberek életkorával.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek