2019. április 23., kedd
Béla

Extra

Elmaradt Fésűs Nelly nászéjszakája

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos fél éve házasok. A színésznő férje teljes titokban szervezte meg a nagy napot, ami komoly stresszel járt, ezért az esküvő után a nászéjszaka helyett Lajos inkább aludt egy nagyot.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos a sok elfoglaltságuk mellett azért szakítanak időt arra, hogy olykor kettesben is el tudjanak szabadulni otthonról. Ilyenkor négyéves kislányukra 16 éves nővére vigyáz. – Könnyű dolgunk van, mert Csenge már nagylány, és szívesen vigyáz a kishúgára. Nagyon jó testvérek, és ilyenkor ők is tudnak egy kicsit együtt csajoskodni otthon. Csenge nagyon felelősségteljes, és mindenben lehet rá számítani. Szépen építi a karrierjét mind az iskola, mind az éneklés terén. Folyamatban van egy amerikai út szervezése, és itthon is vannak felkérései – büszkélkedett gyermekeivel a színésznő, akit szeptemberben kisebbik lányának édesapja esküvővel lepett meg. Lajos annyira izgult a nagy nap miatt, hogy csak az esküvő után tudta magát teljesen kipihenni.


– Az egész szervezés alatt nagyon ideges voltam, nehogy lebukjak Nelly előtt. Több hétig nem tudtam aludni éjszaka, sokszor járkáltam fel alá, vagy mentem ki a szobából. Szerencsére minden úgy sikerült, ahogy akartam. Annyira kimerültem, hogy az esküvő után a nászéjszaka helyett inkább kialudtam a hónapok óta tartó stresszt – vallott Lajos.

– Persze aztán mindent bepótoltunk – mosolyodott el Nelly. – A férjem szerint pedig azóta két méterrel a föld felett járok. Tényleg nagyon boldog vagyok, és a házassággal csak szorosabb lett a kapcsolatunk. Ezt pedig megkoronázta az izraeli nászutunk. Folyamatosan dolgoztunk, így csak március közepén volt időnk egy hetet kettesben tölteni Eilatban – tette hozzá a színésznő.


Kapcsolódó Cikkek

  • Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla csinosabb, mint valaha. A műsorvezető kisfia, Milán születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.