EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

Esküvőre készül Oszter Alexandra

Oszter Alexandra hamarosan férjhez megy Popovics Tamáshoz. A jegyesek négy éve boldogok együtt, de mint minden kapcsolatban, köztük is előfordulnak viták, Szandra ugyanis nem tűri, ha a bokszoló kiabál. 

Oszter Alexandra és Popovics Tamás már négy éve alkotnak egy párt, de eddig nem igazán szerepeltek a nyilvánosság előtt. A TV2 ma esti Pénzt vagy éveket című műsorában azonban együtt szállnak harcba a milliókért. A szerelmesek pedig a játék közben elárulják, hogy hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket.


– Még nem vagyunk férj és feleség, de közel állunk hozzá – kezdték a  jegyesek, akik hatalmas összhangban élik a mindennapjaikat, de köztük is előfordulnak viták Tamás vehemens természete miatt. Heti kétszer együtt edzenek, ami az elején elég rázósan ment.

– Az a probléma, hogy ha egy edző rendesen végzi a munkáját, főleg aki élsportoló volt, kicsit feszesebben beszél az alanyokkal, akiket oktat. Na, hát én azt nem tűröm. (…) Sokszor váratlanul elordítja magát, mert azt hiszi, hogy ez vicces. Én szívrohamot kapok, ő meg röhög – folytatta Alexandra. Popovics pedig hozzátette: őt azzal kergeti az őrületbe menyasszonya, hogy mindent SMS-ben közöl vele.


– Tudunk beszélni telefonon, de soha nem hív fel, inkább SMS-ben küld üzenetet. Ettől idegrohamot kapok. Pedig mindig mondom neki, ha valami közölnivalója van, hívjon fel.

A kisebb nézeteltérések ellenére a pár boldogan él Alexandra nyolcéves kisfiával, Axceloval. Oszter Sándor pedig korábban bevallotta lapunknak: nagyon örülne egy újabb unokának, ami talán teljesülhet is az esküvő után. „Egyébként is imádom a gyerekeket, és bevallom, minden vágyam, hogy legyen még egy unokám a közeljövőben” – mondta a színész.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek