2019. április 23., kedd
Béla

Extra

Exatlon-lázban égnek a sztárok

Hónapok óta Exatlon-lázban ég az ország. A TV2 extrém sportreality műsorának rengeteg rajongója van, köztük a hazai sztárok is, akik már tűkön ülve várják, hogy kiderüljön, ki viszi haza a húszmilliós főnyereményt a hétfői szuperdöntőben. Most elárulták, kinek szurkolnak a hat versenyző közül. 

Fotó: TV2

Mádai Vivi: – Én Gelencsér Timinek szurkolok. Egyrészt, mert nagyon kedvelem őt, másrészt mert nagyon szeretném, hogy egy csajszi nyerjen és meg tudja mutatni, hogy képes helytállni a pasik mellett. Bebizonyítsa, hogy tud olyan teljesítményt produkálni, ami egy nagyon szép végeredményt mutat. Azt hiszem Timi abszolút alkalmas erre a posztra.


Pachmann Péter fotó: TV2

Pachmann Péter: – A magam részéről Dombi Rudinak szurkolok. Amikor még csapatban versenyeztek, kiváló taktikus volt, és nagyon jól összerántotta az egész brigádot. Mostanában nagyon sokat futok a Duna partján és látom, hogy a kajakosok és a kenusok mekkora energiát tesznek abba, hogy azt a hajót megmozdítsák. Nem beszélve arról, ha valaki olimpiát is nyer vele, mint Rudi. Szóval hajrá, Dombi!

 

Zoltán Erika: – Hatalmas Exatlon-rajongó vagyok, és szerintem mind a négy versenyző megérdemli a győzelmet azok közül, akik az elejétől harcolnak. Nemcsak fizikailag, de lelkileg is hatalmas megpróbáltatás lehet. Én Rákóczi Reninek drukkolok. Pár hete személyesen is megismerkedtem vele és egy nagyon szimpatikus és kitartó sportoló. Mischinger a lányom informatikatanára volt a gimiben, így érte is szorítok.


Kulcsár Edina és párja Csuti is eljöttek Fotó: Cser Dániel

Kulcsár Edina és Csuti: – Szeretjük a sportos műsorokat, és Medox fürdetése után az egész családunk együtt szurkol a televízió előtt. Mi Bajnok-pártiak voltunk az elejétől fogva, Unginak és Máténak szurkoltunk, de sajnos ők már nincsenek bent. Örülnék, ha egy lány nyerné. Timit régóta ismerem és nagyon megérdemelné – mondta Edina. – Én is Timinek szurkolok, a fiúk közül pedig Patriknak – tette hozzá Csuti.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek