EUR: 326,99 Ft
CHF: 291,03 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

PR

Ez ám a hír! Csaknem négymilliárd az Ötöslottó főnyereménye!

Már csak egy hajszál választja el az Ötöslottó jackpotját a 4 milliárd forinttól. A hétvégi sorsoláson ugyanis 3 milliárd 966 millió forint vár gazdára. A telitalálatos szelvény gazdája elmondhatja, hogy az Ötöslottó eddigi harmadik legnagyobb nyereményét viszi haza.

Ez aztán a lélegzetelállító hír Profimedia, Depositphotos Inc.

Immár 28. hete hízik a főnyeremény az Ötöslottón, ennyi ideje nem volt telitalálat. A nyereményalap immár elérte a dobogós szintet. Ennél az összegnél eddig csak két nagyobb nyeremény volt a hazai Ötöslottó történetében, azok 5 milliárd felett fizettek. Előbb 2003-ban, azután 2015-ben. De lehet még ennél feljebb is! A halmozódás ugyanis akár egy teljes évig is eltarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a részvételi szabályzat alapján felosztják a többi nyertes között.

Az Ötöslottó top 5 nyereménye:

1. 2003, 48. hét: 5 092 890 758 forint

2. 2015, 22. hét: 5 049 127 895 forint

3. 2019, 15. hét: 3 966 000 000 forint

4. 2010, 26. hét: 3 177 138 790 forint

5. 2013, 38. hét: 3 087 029 290 forint

De erre van még időnk, egészen szeptemberig, hiszen tavaly szeptemberben volt utoljára telitalálatos az Ötöslottón.


Az ilyen halmozódás már mindenki fantáziáját megmozgatja, és egyre több játékszelvénnyel kísértik Fortunát. A húsvéti ünnepek és a tavaszi szünet előtti utolsó sorsolás különösen vonzó, hiszen ki ne szeretné, ha szerencséje pont az ünnepekkor kopogtatna be.

 

Pénzlifttel a gazdagság felé

A magyarok szeretik a sorsjegyeket. A Szerencsejáték Zrt. kutatásából kiderül: a nemzeti lottótársaság kínálatából 2018-ban az Ötöslottó után a legnépszerűbb termékek a kaparós sorsjegyek voltak. Különösen nagy az érdeklődés az újdonságok iránt, így most jó hírrel szolgálhatunk. Már kapható a Pénzlift, amely egyszerű, de merőben új játékmenetével és 25 millió forintos főnyereményével a metropoliszok felhőkarcolóinak nyüzsgő világába repíti a játékosokat.

A nemrég bevezetett sorsjegyen az oszlopszerűen elhelyezkedő 6 játék együttesen egy neonfényben ragyogó épületet formáz, illeszkedve a nagyvárosi életérzéshez. A játékok az oszlopok alján, a START felirat feletti játékmezővel kezdődnek, és a nyeréshez az egyes oszlopokban felfelé haladva 5 darab „nyíl” szimbólumot kell megtalálni. Amennyiben a játékos egy „stoptábla” szimbólumot talál, az adott játékban már nem érhető el nyeremény. Az izgalmat fokozza, hogy egy sorsjegyen akár mind a hat „lifttel” el lehet érni egy-egy nyereményt.​

A lottótársaság 500 forintos, Pénzlift elnevezésű újdonsága a 25 milliós főnyeremény mellett 10 darab 1 millió forintos és 940 millió forintnyi további nyereménnyel várja a játékosokat.

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Az a fontos, ami összeköt

  Az a fontos, ami összeköt

  Szerencsejáték Zrt. fontosnak tartja, hogy a jövő generációja minél hamarabb találkozzon a fogyatékosság ügyével, hogy később nyitott és elfogadó felnőttekké váljanak.

 • Jön a nyár, kezdődhet a világjárás!

  Jön a nyár, kezdődhet a világjárás!

  Nyakunkon a nyár, most kell megtervezni, hová megyünk nyaralni. A Szerencsejáték Zrt. május 10-től kapható legújabb, Világjáró sorsjegyei képzeletben már a világ különböző tájaira repítenek, miközben többféle izgalmas játékra invitálják a kaparós sorsjegyek kedvelőit.

 • Ez ám a szerencsés munka!

  Ez ám a szerencsés munka!

  Másfél évtizede működteti nagy sikerrel a Szerencsejáték Zrt. karitatív sorsjegy-értékesítő hálózatát. Ezzel mozgáskorlátozott, siket, nagyothalló, valamint tartós egészségkárosodás miatt megváltozott munkaképességű emberek számára biztosítanak munkalehetőséget országszerte.