2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Extra

Ezotéria segítségével pasizott be Aleska

(Fotó: Cser Dániel)

Sáfrány Emese számára a legnagyobb inspirációt édesanyja jelenti, akinek nagyon rosszul esett, hogy lányát a TV2 Exatlon című műsorában kiközösítették. Aleska azonban nem bánja, hogy így alakult, hisz a sors erejében, mint kiderült, párját is különös trükkel vonzotta be.

– Talán elcsépelten hangzik, de a legnagyobb inspirációt számomra az édesanyám jelenti, aki maga a nagybetűs nő. Mindig nagyon csinos és kedves, de emellett szuper háziasszony, neki köszönhetem, hogy imádok főzni – kezdte a Lokálnak az Inspiráló Nők Estjén az egykor felnőttfilmes, ma már légtornász Sáfrány Emese, aki nemrég a TV2 Exatlon című műsorában is szerepelt, ahol a bajnokok nem fogadták túl kedvesen. Kétségbe vonták, hogy közéjük való-e, mindez pedig Aleska családjának borzasztóan rosszul esett.


– Az első nap a szüleim és a barátaim izgatottan ültek le a tévé elé, alig várták, hogy a képernyőn lássanak viszont engem. Aztán jött nekik a feketeleves, hisz a csapattársaim ferde szemmel néztek rám. Édesanyám mindig is féltett a média világától, attól, hogy alaptalanul bántanak engem, rossz volt ezzel szembesülnie, alig várta, hogy hazajöjjek. Bennem nincs harag, lezártam a dominikai történéseket, hiszem, hogy így kellett lennie, nincsenek véletlenek – magyarázta Emese, aki hisz a vonzás törvényében, másfél évvel ezelőtt a párját is ennek segítségével szerezte meg.

– Nemcsak, hogy hiszek a vonzás törvényében, de nap mint nap alkalmazom is. A vágyaimat leírom apró papírokra, elrejtem őket a szőnyeg alá, és ott hagyom  addig, amíg nem teljesülnek. Nekem ez bevált, a párkapcsolatomat is így teremtettem meg. Megfogalmaztam, hogy milyen férfit szeretnék, és nem sokkal később meg is kaptam. Eleinte a takarítónő mindig kiszedte a szőnyeg alól a cetliket, de most már tudja, hogy azoknak ott a helye – tette hozzá a légtornász.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek