EUR: 326,11 Ft
CHF: 290,63 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Extra

Féltették a modellkedéstől Iszak Esztit

Iszak Eszti több, mint tizennyolc éve modellkedik, ma már lehengerlő magabiztossággal mozog a kamerák előtt. Ám mint mondja, nem volt ez mindig így, eleinte ő is rengeteg gátlással küzdött, és csak hosszú évek kemény munkájával sikerült elfogadnia önmagát.

(Fotó: Mészáros Diána)

–13 éves koromtól kezdve szerepeltem tévéreklámokban és különböző kampányokban, a hagyományos modellkedést pedig négy évvel később, Milánóban kezdtem meg. Ott két hónapot töltöttem, majd következett Kína, Japán, Hongkong, Thaiföld, nem volt megállás. Mindezt végülis a VIVA szakította félbe, ahol műsorvezetői állást kaptam – kezdte a Lokálnak a jelenleg is modellként, vloggerként és influenszerként dolgozó Iszak Eszti, akit vidéki lányként eleinte nagyon féltettek a rivaldafénytől.


–Dunaújvárosban nőttem fel, ahol sok évvel ezelőtt még nem volt túl elterjedt dolog a modellkedés, és akkoriban még az internet is csak gyerekcipőben járt. Ebből kifolyólag a szüleim borzasztóan féltettek, anyukám sokat aggódott értem, ugyanakkor azt is tudta, hogy egy megbízható, normális lány vagyok, aki nem csinálna hülyeséget. Az volt az álmom, hogy bejárjam a világot és hogy minél több helyre eljussak, és ennek ő nem akart gátat szabni. Az ügynökségekkel ő is tudta tartani a kapcsolatot, később pedig már az internet is nagy segítségünkre volt– magyarázta Eszter, aki szerint modellekről gyakran él az a sztereotípia, miszerint ők tökéletesen elégedettek az alakjukkal, és egyáltalán nincsenek félelmeik a kamerák előtt. Ám mint mondja, ez egyáltalán nem igaz.

–Alapvetően egy nagyon szégyellős lány vagyok, eleinte kényelmetlenül is éreztem magam a fotózásokon, ám az évek során megtanultam ezt kezelni, ma már nem igazán vannak gátlásaim. Szerintem egyik modell sem elégedett a testével, nekem is lenne egy hosszú legördülő listám olyan dolgokkal, amiket szívesen megváltoztatnék magamon. Igyekszem is fejlődni ilyen téren, nyilván van egy alapvetően jó genetikám, de oda is kell figyelnem a megfelelő étkezésre és a mozgásról sem szabad megfeledkeznem. Egyre inkább sikerül kibékülni önmagammal, és ebben sokat segítenek azok az emberek is, akikkel egy-egy fotózáson együtt dolgozom – mondta Eszter, aki nemrég egy olimpiai bajnok sportolóval, Liu Shaolin Sándorral is együtt dolgozott a Sloggi fehérneműmárka modelljeként.


–Imádtam a fotózást, az egész nagyon könnyed és fesztelen volt, az ilyen munkák állnak hozzám közel a leginkább. Noha Sanyi már megszokta, hogy gyorskorcsolyázóként sokan figyelemmel kísérik a pályafutását, modellként csak most debütált, és meg kell hagynom, van hozzá tehetsége. Szuper volt vele együtt dolgozni, végig nagyon laza és vicces volt, egy fantasztikus srácot ismertem meg a személyében – mondta Eszti, aki a jövőben a fotózások mellett a Youtube-csatornájára is szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni.

Kapcsolódó cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Hurrá, itt a gyereknap!

    Hurrá, itt a gyereknap!

    Május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyerekeket, akiknél nincs tisztább és ártatlanabb teremtés a Földön. Ők azok, akik megnevettetnek és megríkatnak minket, nélkülük bizonyára üresek lennének a mindennapjaink.

  • Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Testépítőversenyre készül Gömöri András Máté, már csak néhány napja van hátra a nagy napig. Hosszú út vezetett ideáig, de mint mondja, 16 évvel idősebb felesége, Polyák Lilla a holtpontokon is átsegítette, amiért nem lehet elég hálás neki.