2019. április 20., szombat
Tivadar

Extra

Feszültség az Ázsia Expressz forgatásán

Felfüggesztették a TV2 Ázsia Expressz című műsora második évadának forgatását Srí Lankán. A helyi lakosok ugyanis nemtetszésüket fejezték ki a szereplők egyik feladata miatt, és csoportosan követelték a felvételek törlését. A stáb elsimította az ellentéteket, de félrevezető sajtómegjelenéseknek köszönhetően a helyi hatóságok is beavatkoztak. 

Nemcsak a versenyzőknek, hanem a stábnak is komoly nehézségekkel kell megküzdenie a TV2 Ázsia Expressz című műsorának forgatása során. Az egyik izgalmas és vicces feladatra a helyi lakosok felháborodottan reagáltak, és csoportosan követelték a stábtól, hogy töröljék a felvételeket.


Fotó: tv2

A műsor párosainak az volt a feladatuk, hogy helyi tradicionális esküvői ruhákat öltsenek magukra, és abban fotózkodjanak. A jelenet azonban felháborította a járókelőket, akik tiszteletlenségnek tartották, hogy a helyi tradicionális ünnepi szettet férfiak viselik, és ennek hangot is adtak. Habár a helyszínen a stáb és a produkció képviselői barátságosan elrendezték a dolgot, az esetről több ottani médiafelület félreérthetően számolt be. Emiatt a helyi hatóságok is beavatkoztak, és még most is vizsgálják az ügyet. Április 4-től a hatósági vizsgálatok idejére felfüggesztették a forgatást Srí Lankán. Így a tervezettnél korábban, Indiában folytatják az utazós realityt, ahol olyan sztárpárok küzdenek a főnyereményért, mint Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, a Liu testvérek, Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel, Hódi Pamela és modell barátnője, Huszár Zsófi, Gáspár Evelin és nagybátyja, Gáspár Zsolti, az Exatlon Hungary egyik bajnoka, Bereczki Krisztián és edzőtársa, Bohos Kornél, valamint Horváth Gréta influenszer és párja, Meggyes Dávid.

A történtekre a csatorna sajtóosztálya is reagált. „Nemzetközi formátum lévén a műsorban megjelenő feladatokat minden ország bevett forgatókönyv alapján hajtja végre. Az említett küldetést más nemzetek korábban többször gond nélkül teljesítették, ezért is érte váratlanul a magyar stábot a helyiek reakciója. A szereplőket tájékoztattuk a kialakult helyzetről, akik néhány nap kényszerpihenő után már Indiában folytatják életük nagy kalandját. Az esemény hatására pedig a további küldetéseket is felülvizsgáltuk.”


 

Kapcsolódó Cikkek