EUR: 321,59 Ft
CHF: 282,48 Ft
2019. április 24., szerda
György

Belföld

Fidesz: A “bevándorláspárti ellenzék” szembe megy a magyar választókkal

A “bevándorláspárti ellenzék” totálisan szembe megy a magyar választókkal – így reagált a Fidesz hétfőn az MTI-nek reagálva Ujhelyi István és Jávor Benedek sajtótájékoztatójára.

Ujhelyi István arról beszélt: a magyar választók és Európa jövőjét szem előtt tartva, legjobb szakmai tudásuk szerint dolgoztak az Európai Parlamentben (EP) az elmúlt öt évben. Jávor Benedek közölte, az európai alapértékeket megsérti a magyar kormány és ez már nemcsak magyar ügy, Európa egészét fenyegeti.


A Fidesz közleményében azt írta: a baloldal “bevándorláspárti” európai parlamenti képviselői a magyar választók akaratával szemben politizálnak. Ujhelyi István és Jávor Benedek arról “elfelejtett beszámolni”, hogy az elmúlt öt évben minden egyes brüsszeli bevándorláspárti javaslatot megszavaztak, annak ellenére, hogy a magyar emberek többször egyértelművé tették, hogy nem támogatják a bevándorlást.

“Magyarországnak olyan képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon” – szögezte le a Fidesz.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek