2019. április 23., kedd
Béla

Belföld

Fidesz: A Jobbik lassan Gyurcsányékat és Sorosékat is lekörözi

A Jobbik lassan Gyurcsányékat és Sorosékat is lekörözi abban, ahogyan a Fidesz bevándorláspolitikáját támadja – reagált a Fidesz-frakció arra, hogy Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezető-helyettese keddi sajtótájékoztatóján pofátlannak és kétszínűnek nevezte a kormány bevándorlási politikáját.

A Fidesz-frakció az MTI-nek küldött közleményében azt írta: az a pofátlan és kétszínű, hogy a Jobbik “Gyurcsányékat és a Soros-hálózatot megszégyenítő módon” támadja a Fidesz bevándorláspolitikáját, és tudatosan összemossa a szomszédos országokból Magyarországra érkező ideiglenes munkavállalókat – jellemzően Kárpátaljáról érkező magyarokat – az Európát elárasztó afrikai és közel-keleti bevándorlók millióival.


A kormánypárt szerint a Jobbik már számos alkalommal bebizonyította, hogy nem lehet rá számítani Magyarország védelmében, “a hatalom és a pénz reményében Brüsszel és a bevándorláspártiak eszköze lett”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szír őrjöngött a villamoson

  Szír őrjöngött a villamoson

  Múlthét szerdán 15 óra magasságában kaptak riasztást a rendőrök, hogy egy férfi kirúgta a Nyugati térnél a hatos villamos egyik ablakát.

 • Brüsszel megint Sorosnak kedvez

  Brüsszel megint Sorosnak kedvez

  Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége szerdán újabb, a migrációt támogató tervet fogadott el. Az előterjesztés szerint Brüsszel még több pénzt ad a Soros-szervezeteknek, hogy azok még több bevándorlót hozzanak be Európába.

 • Orbán Viktor meglocsolta unokáját, Alízt is

  Orbán Viktor meglocsolta unokáját, Alízt is

  Orbán Viktor is hű a húsvéti hagyományokhoz, mindig meglocsolja családjának hölgytagjait. A miniszterelnök húsvét másodnapján korán reggel egy locsolóverset posztolt ki Facebook-oldalán, amint meglocsolja unokáját, Alízt.

 • Öt hónapos babát vertek félholtra

  Öt hónapos babát vertek félholtra

  Mind a négy gyermekét elvették attól az Ötvöskónyiban élő édesanyától, akinek élettársa félholtra verte öt hónapos kisbabájukat, Danikát.