EUR: 332,98 Ft
CHF: 303,46 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Extra

Fonogramot nyertek a VOLT fellépői

Tegnap este átadták a Fonogram-díjakat Budapesten. Az ifjú rapper, Krúbi duplázott, de díjat nyert egy másik hip-hop produkció, az AK26 is. Mindkét díjazottal találkozhatunk az idei VOLT fesztiválon.

Sok meglepetést tartogatott az idei Fonogram, Krúbi duplázott, hisz amellett, hogy ő lett az év felfedezettje, a Nehézlábérzésért az év hip-hop/rap albumának járó díjat is hazavitte. Az év hangfelvétele az AK26 Blöff című slágere lett, amit élőben is hallhatnak azok, akik ellátogatnak az idei VOLT fesztiválra.


AK26 (Fotó: Facebook)

Úgy tűnik, hogy hip-hop téren erős lesz a felhozatal, hiszen a sok év után újra színpadra lépő Black Eyed Peas a soproni fesztivált választotta az európai turné egyik kiemelt állomásának. A mainstream hip-hop talán legmeghatározóbb legendája nemcsak új albumát, hanem a legnagyobb slágereit is magával hozza. Emellett sok más műfaj is képviselteti majd magát a VOLT-on, a június 26-án startoló rendezvényen fellép többek között  a Slipknot, Slash, Robin Schulz, Parov Stelar, LP, a 30 éves Tankcsapda, Rúzsa Magdi, Majka és a Punnany Massif.

Az elővételes jegyekre minél előbb érdemes lecsapni: itt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek