EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Formabontót alkotott a Nyócker rendezője

Novák Erik, a Nyócker, a Zuhanórepülés és a Fekete leves rendezője megint egy szokatlan és formabontó alkotást hozott létre. A Szeretlek, mint állat című filmet a napokban mutatták be a Budapesten a  Trip hajón. A másfél órás dráma a lehető legélesebben mutatja be – dokumentumfilm jelleggel – és feszegeti a monogámia fogalmát. 

Nyolc nő (Parti Nóra, Péterfy Bori, Cseh Bori, Wahorn Matzaa, Tóth Orsi, Fátyol Hermina, Farkas Franciska, Lengyel Anikó) és egy férfi története. Utóbbit sosem látjuk, hiszen a kamera az ő szemszögéből (valójában a rendezőéből) mutatja végig a cselekményt.


A történet egy negyvenes évei végén járó művész magán- és egzisztenciális válságát mutatja be. Nagy gondossággal és sok energiával épített világa összeomlik. Az epizódokból álló filmben különböző női karakterek értelmezése során érthetjük meg a párkapcsolati problémákat.

Nem csak a film stílusa és mondanivalója egyedi, de ez a Mozgó Mozi első forgalmazása. Tehát a terjesztés is újszerű és alternatív lesz, kihasználva a Mozgó Mozi összes előnyét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.