EUR: 321,58 Ft
CHF: 282,49 Ft
2019. április 24., szerda
György

Egyéb XIV.kerület

Gördülők a Hősök terén

A Magyar Táncművészeti Egyetem által fenntartott Nádasi Ferenc Gimnázium diákjai közös flashmobot tartottak a Gördülő tánccsoporttal a Hősök terén.

A Salva Vita alapítvány Adj egy ötöst! programjának célja, hogy a felnövekvő generáció személyes találkozásokon és élményeken keresztül ismerkedjen meg fogyatékossággal élő emberekkel. A közös tánc lehetősége a jövő táncművészeivel nemcsak a kerekesszékesek számára jelentett nagy élményt, hanem azokat is megérintette a Gördülők hősiessége és életöröme.

Kerekesszékben is lehet táncolni ( Fotó: Sáfár Tibor)

MTE-s pólóban tolták a flashmobot a fiatalok ( Fotó: Sáfár Tibor)

Az táncos növendékek és a gördülőszékesek önfeledten táncoltak együtt
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.