EUR: 326,54 Ft
CHF: 289,66 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Gréti: „Én így várom a húsvéti locsolókat”

Nagy Gréti divattervezőről csak a szűk baráti köre tudja, hogy erdélyi származású, ahol évszázados hagyománya van a húsvéti locsolkodásnak.

A lányok szombaton előbb zöld levelet rakták a tojásra, amit harisnyába rejtve festékes vízben megfőztek, majd a tojást a végén szalonnával jól átdörzsölték, mert ez adta meg a fényét.


„Emlékszem gyerekkoromban a locsolkodás reggel nyolckor elkezdődött. Már délelőtt minden fiú olyan részeg volt, mint a csacsi, de volt, hogy még éjfélkor is bezörgettek hozzánk – mesélte nevetve Gréti. –Szerencsére a barátaim ha tehetik, Budapesten is meglocsolnak, én pedig a magam tervezte öltözékben fogadom őket. Nemrég készült el ez a piros, testhez simuló ruhám, ami tökéletesen hangsúlyozza az alakomat. Idén nemcsak hímes tojással, hanem a magam sütötte nyuszis, vegán sütikkel várom a locsolókat.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.