EUR: 326,45 Ft
CHF: 289,29 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Belföld

Halálos kutyatámadás történt Újszászon

Halálos kimenetelű kutyatámadás történt csütörtökön kora délután Újszászon – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település a honlapján.

A közlemény szerint a sérült életéért a mentőszolgálat munkatársai mindent elkövettek, a mentésben mentőhelikopter is részt vett.

A kutyatámadás nem közterületen történt – közölték.

A hatóságok azonnal megkezdték az eset kivizsgálását, a támadásban érintett állatot elkülönítették, megfigyelése folyamatos – írták.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azt MTI-t arról tájékoztatta, hogy közigazgatási hatósági eljárás keretében kezdték meg a baleset körülményeinek kivizsgálását.

Az MTI információi szerint az áldozat egy idős nő.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán-Fromager találkozó: a magyaroknak joguk van megvédeni a határaikat

    Orbán-Fromager találkozó: a magyaroknak joguk van megvédeni a határaikat

    A keresztényüldözésről és Európa hagyományos értékeinek megvédéséről volt szó Orbán Viktor miniszterelnök és Marc Fromager, a Szükséget Szenvedő Egyház (ACN) franciaországi szervezete igazgatójának szerdai megbeszélésén a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

  • Van lehetőség az adócsökkentésre

    Van lehetőség az adócsökkentésre

    Újabb adócsökkentésre lát lehetőséget az Állami Számvevőszék elnöke. Domokos László a Magyar Nemzet szerdai számában olvasható interjúban arról beszélt: elsősorban a munkára rakódó közterhek lefaragása jöhetne szóba, a lépés ugyanis javítana az ország versenyképességén.