EUR: 326,99 Ft
CHF: 291,03 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Extra

Hatalmas összeggel segíti a Srí Lanka-i terror áldozatait Nanushka

Fantasztikus felajánlást tett a világhírű magyar divatház vezetősége, rengeteg pénzzel segítik a terror áldozatait – tudta meg a Ripost.

A Nanushka még újoncnak számít a divatvilág nemzetközi élvonalában, de emberségből már megelőzte mindegyik vetélytársát. Sándor Szandra és üzlettársa, Baldaszti Péter bejelentették, hogy 25,000 euróval, vagyis nagyjából 8 millió forinttal segítik a Srí Lanka-i terrortámadásokhelyi sérültjeit és az áldozatok családjait – tudatja a portál.


A Ripost információi szerint a Nanushka sikerkovácsai azért döntöttek így, mert szerettek volna hasonló összefogást a divatvilágban, mint napokkal ezelőtt a Notre-Dame kigyulladása után, ezért a kezdeményezés élére álltak.

Sándor Szandra és Baldaszti Péter nemrégiben Srí Lankán jártak, hogy inspirációt gyűjtsenek a Nanushka következő kollekciójához, és nagyon megszeretették a szigetországot, így a robbantások és a keresztény templomok elleni támadások még jobban megrázták őket. A Nanushka bejelentése azonnal elnyerte a rajongók tetszését, és remélik, hogy a divatipar többi nagy cége is követi a magyar példát – írja a lap.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhalmozzák a kis Archie-t

  Elhalmozzák a kis Archie-t

  Május 6-án megszületett Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, aki már most egy igazi kis világsztár.

 • Aurelio ellen vallott barátja

  Aurelio ellen vallott barátja

  Kedden reggel elkezdődött Aurelio tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken. A vád szerint a valóságshow-hős barátaival együtt elrabolta és bántalmazta N.

 • Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor decemberben ismerkedett meg a gyönyörű énekesnővel, Péterffy Lilivel, akivel azóta is tart a szerelem. Az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a Lokálnak elárulta: Lili az első lány, aki megadja neki a kellő szabadságot, ezért is mondott igent a TV2 Ázsia Expressz című műsorára.