2020. június 01., hétfő
Tünde

Extra

Hatalmas összeggel segíti a Srí Lanka-i terror áldozatait Nanushka

Fantasztikus felajánlást tett a világhírű magyar divatház vezetősége, rengeteg pénzzel segítik a terror áldozatait – tudta meg a Ripost.

A Nanushka még újoncnak számít a divatvilág nemzetközi élvonalában, de emberségből már megelőzte mindegyik vetélytársát. Sándor Szandra és üzlettársa, Baldaszti Péter bejelentették, hogy 25,000 euróval, vagyis nagyjából 8 millió forinttal segítik a Srí Lanka-i terrortámadásokhelyi sérültjeit és az áldozatok családjait – tudatja a portál.


A Ripost információi szerint a Nanushka sikerkovácsai azért döntöttek így, mert szerettek volna hasonló összefogást a divatvilágban, mint napokkal ezelőtt a Notre-Dame kigyulladása után, ezért a kezdeményezés élére álltak.

Sándor Szandra és Baldaszti Péter nemrégiben Srí Lankán jártak, hogy inspirációt gyűjtsenek a Nanushka következő kollekciójához, és nagyon megszeretették a szigetországot, így a robbantások és a keresztény templomok elleni támadások még jobban megrázták őket. A Nanushka bejelentése azonnal elnyerte a rajongók tetszését, és remélik, hogy a divatipar többi nagy cége is követi a magyar példát – írja a lap.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek