EUR: 326,54 Ft
CHF: 289,66 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Így dolgozik taxisként Bárdosi: Judyval és Varga Viktorral énekelt duettet

Nem akármilyen utasai voltak Bárdosi Sándornak, aki A helyettesítők eheti adásában taxisként próbálta ki magát, míg Növényi Norbert diszpécserként debütált.

Újabb szakmában próbálta ki magát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert. Míg utóbbi az taxirendeléseket fogadta a központban, addig Bárdosi volán mögé ült, hogy az utasokat épségben eljuttassa a kért címre.


„Nem vagyok jó az utcanevekben, nagyon nem. Olyannyira, hogy alig tudom őket megjegyezni. A taxisok beugró tesztje se sikerült valami fényesre, de kaptam egy lehetőséget, hogy bizonyíthassak. Norbi persze most is jobban járt, csupa hölgy között ücsöröghet egész nap” – mondta Bárdosi, akinek nem akármilyen utasai voltak.

Elsőként Varga Viktor pattant be hozzá, akivel elképesztő rock-duettet nyomtak. Azonban nem volt zökkenőmentes az utazás, ugyanis az egykori olimpikon lefulladt a kocsival.

„Először azt hittem, hogy rosszul látok, de nem. Sanyi tényleg lefulladt a kocsival, ilyen egyetlen taxissal sem fordul elő szerintem” – mondta az énekes, akit követően egy szintén zenész utas következett, Judy személyében.

„Eléggé aggódtam, mikor megtudtam, hogy Bárdosi lesz a sofőröm. Kicsit „fateros” a vezetési stílusa, ráadásul egyszer le is fulladt, úgyhogy van még mit fejlődnie. Viszont nagyon komoly duettet nyomtunk, a Groovehouse slágereit is elénekeltük együtt. Szerintem Sanyi ügyesebben énekelt, mint ahogy taxizott. Persze ő azt mondja a fennakadásokat csak az okozta, hogy az autó nem automata váltós volt, mint amihez egyébként hozzá van szokva. Taxizás ide vagy oda, inkább meghallgatnám őt a próbateremben” – mondta a Sláger TV csütörtökönként jelentkező műsorában Judy.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.