2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Így dolgozik taxisként Bárdosi: Judyval és Varga Viktorral énekelt duettet

Nem akármilyen utasai voltak Bárdosi Sándornak, aki A helyettesítők eheti adásában taxisként próbálta ki magát, míg Növényi Norbert diszpécserként debütált.

Újabb szakmában próbálta ki magát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert. Míg utóbbi az taxirendeléseket fogadta a központban, addig Bárdosi volán mögé ült, hogy az utasokat épségben eljuttassa a kért címre.


„Nem vagyok jó az utcanevekben, nagyon nem. Olyannyira, hogy alig tudom őket megjegyezni. A taxisok beugró tesztje se sikerült valami fényesre, de kaptam egy lehetőséget, hogy bizonyíthassak. Norbi persze most is jobban járt, csupa hölgy között ücsöröghet egész nap” – mondta Bárdosi, akinek nem akármilyen utasai voltak.

Elsőként Varga Viktor pattant be hozzá, akivel elképesztő rock-duettet nyomtak. Azonban nem volt zökkenőmentes az utazás, ugyanis az egykori olimpikon lefulladt a kocsival.

„Először azt hittem, hogy rosszul látok, de nem. Sanyi tényleg lefulladt a kocsival, ilyen egyetlen taxissal sem fordul elő szerintem” – mondta az énekes, akit követően egy szintén zenész utas következett, Judy személyében.

„Eléggé aggódtam, mikor megtudtam, hogy Bárdosi lesz a sofőröm. Kicsit „fateros” a vezetési stílusa, ráadásul egyszer le is fulladt, úgyhogy van még mit fejlődnie. Viszont nagyon komoly duettet nyomtunk, a Groovehouse slágereit is elénekeltük együtt. Szerintem Sanyi ügyesebben énekelt, mint ahogy taxizott. Persze ő azt mondja a fennakadásokat csak az okozta, hogy az autó nem automata váltós volt, mint amihez egyébként hozzá van szokva. Taxizás ide vagy oda, inkább meghallgatnám őt a próbateremben” – mondta a Sláger TV csütörtökönként jelentkező műsorában Judy.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.