2020. március 28., szombat
Gedeon, Johanna

Extra

Így dolgozik taxisként Bárdosi: Judyval és Varga Viktorral énekelt duettet

Nem akármilyen utasai voltak Bárdosi Sándornak, aki A helyettesítők eheti adásában taxisként próbálta ki magát, míg Növényi Norbert diszpécserként debütált.

Újabb szakmában próbálta ki magát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert. Míg utóbbi az taxirendeléseket fogadta a központban, addig Bárdosi volán mögé ült, hogy az utasokat épségben eljuttassa a kért címre.


„Nem vagyok jó az utcanevekben, nagyon nem. Olyannyira, hogy alig tudom őket megjegyezni. A taxisok beugró tesztje se sikerült valami fényesre, de kaptam egy lehetőséget, hogy bizonyíthassak. Norbi persze most is jobban járt, csupa hölgy között ücsöröghet egész nap” – mondta Bárdosi, akinek nem akármilyen utasai voltak.

Elsőként Varga Viktor pattant be hozzá, akivel elképesztő rock-duettet nyomtak. Azonban nem volt zökkenőmentes az utazás, ugyanis az egykori olimpikon lefulladt a kocsival.

„Először azt hittem, hogy rosszul látok, de nem. Sanyi tényleg lefulladt a kocsival, ilyen egyetlen taxissal sem fordul elő szerintem” – mondta az énekes, akit követően egy szintén zenész utas következett, Judy személyében.

„Eléggé aggódtam, mikor megtudtam, hogy Bárdosi lesz a sofőröm. Kicsit „fateros” a vezetési stílusa, ráadásul egyszer le is fulladt, úgyhogy van még mit fejlődnie. Viszont nagyon komoly duettet nyomtunk, a Groovehouse slágereit is elénekeltük együtt. Szerintem Sanyi ügyesebben énekelt, mint ahogy taxizott. Persze ő azt mondja a fennakadásokat csak az okozta, hogy az autó nem automata váltós volt, mint amihez egyébként hozzá van szokva. Taxizás ide vagy oda, inkább meghallgatnám őt a próbateremben” – mondta a Sláger TV csütörtökönként jelentkező műsorában Judy.

Kapcsolódó Cikkek