2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

Így reagált Dömötör Csaba Bangóné patkányozására – Videó!

Mint arról korábban beszámoltunk, az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó egy televíziós műsorban lepatkányozta a Fidesz szavazóit. Dömötör Csaba, a miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára erre reagálva közzétett egy videót közösségi oldalán.

„Magyarországon sok a patkány”- mondta a szocialista Bangóné arra a kérdésre, hogy vajon miért nő folyamatosan a Fidesz támogatottsága – idézte fel az MSZP-s képviselőnő mondatait hivatalos közösségi oldalára felkerült videóban a miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára. Dömötör Csaba egyértelművé tette, hogy ezzel Bangóné gyakorlatilag lepatkányozta a Fidesz szavazóit – írja a Magyar Nemzet.


A lap beszámolója szerint az államtitkár közölte: “Bár lennének erre reagálásképpen nyomdafestéket nem tűrő nyilatkozataik, ezeket inkább megtartják maguknak, hiszen az ilyen és ehhez hasonló sértegetésekre mindig a szavazófülkékben adható a legjobb válasz. Szóval, ha szeretnénk kemény választ adni Bangónénak, akkor van még egy okunk arra, hogy mindannyian ott legyünk május 26-án” – mondta a videó végén Dömötör Csaba.

A szocialista Bangóné lepatkányozta a fideszes szavazókat

A szocialista Bangóné lepatkányozta a fideszes szavazókat. Itt a mi válaszunk: május 26.

Gepostet von Dömötör Csaba am Freitag, 26. April 2019

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek