2019. április 20., szombat
Tivadar

Program

Egész áprilisban ingyenes koncertek az Akvárium Tavasz Teraszon

Beköszöntött az április, és a szép tavaszi idő is, ez pedig azt jelenti, hogy ismét kezdetét veszi az egyik legjobb kültéri programsorozat, az Akvárium Tavasz Terasz. A Budapesti Tavaszi Fesztivál kiemelt helyszíneként az Akvárium Klub programja április 5. és 22. között akusztikus koncertekkel, vasárnaponként pedig gyerekprogramokkal várja a szabadba vágyókat. A belépés most is ingyenes.

Ismét jelentkezik az egyik legnépszerűbb kültéri ingyenes programsorozat, az Akvárium Tavasz Terasz. Immár harmadik alkalommal zenélnek majd egy szál gitárral az Akvárium napsütötte lépcsőin a magyar zenei élet kedvencei. Idén ráadásul két nemzetközi sztárfellépő is érkezik. Április 5-én a hamburgi technorezesbanda, a Meute lép színpadra, április 17-én pedig Laura Gibson amerikai énekes-dalszerző.


Emellett a Tavasz Terasz keretében lép fel majd többek között Czeglédi Szabolcs, Járai Márk, Molnár Tamás, Henri Gonzo, Nové Soma, Duke Bluebeard, Barbi és Jancsó, Bérczesi Robi, Odett és a Lázár tesók. Ahogy már megszokhattuk, vasárnap délelőttönként idén is a gyerekeké lesz a főszerep, az első hétvégén 11 órától Farkasházi Réka és a Tintanyúl, majd Kovácsovics Fruzsina, végül Rutkai Bori zenél a teraszon.

Kapcsolódó Cikkek

  • Itt a Nagy Táncválasztó!

    Itt a Nagy Táncválasztó!

    Április 28-án, vasárnap a Magyar Táncművészeti Egyetem és a Táncpedagógusok Országos Szövetsége kezdeményezésére az ország hat városában első alkalommal rendezik meg a Nagy Táncválasztót, amelynek keretében egész napos ingyenes programra várják az érdeklődőket a Tánc Világnapja alkalmából.

  • 5 éves a Flippermúzeum!

    5 éves a Flippermúzeum!

    A mai napon ünnepli megnyitásának ötödik évfordulóját a Budapesti Flippermúzeum: ez alkalomból a héten a látogatók nem csak a szokásos belépődíj ellenében léphetnek majd kiállítótérbe.