2019. október 19., szombat
Nándor

Budapest

Jó buli lesz az Óbuda Napja!

Május első óbudai hétvégéje nem csak a lokálpatriótizmusról szól, hanem legalább annyira a bulizásról is. Igazi fesztiválhangulat, ínycsiklandó ízek és változatos programok várják mindazokat, akik szeretnének barátaik, családtagjaik körében egy vidám és emlékezetes napot eltölteni. 

– Az időjárásra nincs ráhatásunk, azon kívül azonban minden adott ahhoz, hogy Önök idén is jól érezhessék magukat – invitál Bús Balázs Óbuda polgármestere a rendezvény hivatalos honlapján. ( https://obudanapja.hu ). A hosszú évek szervezői tapasztalata, a széles körű előadói és szolgáltatói hálózat, valamint a kerületi helyszínek adottságainak összessége a III. kerület helyi ünnepét a legszínvonalasabb budapesti közösségi események sorába emelte. Az Adventi programsorozat mellett Óbuda Napja a városrész másik, kifejezetten családias rendezvénye. 

Jól megférnek itt a civil szervezetek, a gyermekzsivaj és a különböző stílusú zenei műsorok. Sőt, ez ad lehetőséget arra, hogy valamennyi korosztály úgy érezze, hogy róla, neki szól ez a nap. A rendezvény fő célja az, hogy a kerület lakóinak lokálpatriotizmusát szem előtt tartva, több helyszínen, nívós műsorokkal kínáljon kellemes együttlétet a családoknak.


KÉZMŰVESEK UTCÁJA ÉS GASZTROTÉR

05.03. PÉNTEK 16.00 – 22.00 / 05.04. SZOMBAT 10.00 – 22.00

Egyedi kézműves portékák, hagyományos ízek és az újhullámos hazai street food igazi ínyencségei.

A belépés Óbuda Napja alkalmából minden látogató számára ingyenes.

https://obudanapja.hu/?fbclid=IwAR0i5nWomuelyG0UMiG1rFBtK8NAtfBLUtnsGriJusB2yGL1_fTcZ77JQHc

Kapcsolódó Cikkek

 • Éttermi etikett

  Éttermi etikett

  Az éttermi viselkedéskultúra nem merül ki abban, hogy képesek vagyunk az étlapról rendelni, és tudjuk, kinek kell először belépni az étterembe, vagy ki választ asztalt.

 • Szeretjük a Naplás tavat

  Szeretjük a Naplás tavat

  A kerületi önkormányzat immár hatodik alkalommal szervezi meg a „Szeretjük a Naplás-tavat” természetvédelmi programot a kerületi óvodák nagycsoportosai számára.

 • A pestújhelyi bomba áldozataira emlékeztek

  A pestújhelyi bomba áldozataira emlékeztek

  Ma már alig élnek azok közül, akik megélték a „pestújhelyi bomba” felrobbanását. Az angol és a szovjet repülők 1944 júniusában, majd szeptemberében folyamatosan bombázták Budapestet, és a vasút miatt Pestújhelyet sem kímélték.