2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Külföld

Juncker majdnem felgyújtott három politikust – Videó!

Majdnem felgyújtotta a ruandai népirtás 25. évfordulójára emlékező delegációt az Európai Bizottság köztudottan részeges elnöke, Jean-Claude Juncker – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Az újabb Juncker-botrány hamar elárasztotta a közösségi oldalakat, újraindult a találgatás Juncker „isiászáról” is. Brüsszelben ugyanis közismert Juncker alkoholizmusa, ezt azonban hivatalosan az isiászával próbálják leplezni. Vasárnap a ruandai népirtás 25. évfordulójára emlékeztek a kelet-afrikai országban.


Az eseményen az Európai Uniót Jean-Claude Jucker képviselte, akinek sikerült ismét felhívnia magára a figyelmet azzal, hogy majdnem felgyújtotta a többi résztvevőt. Az eseményről videó is készült, amin jól látszik Juncker rémisztő mozdulata.

Junckernek az elmúlt években számtalan botránya volt, brüsszeli politikusi körökben közismert az alkoholizmusa. A The Spectator brit hetilap egy korábbi uniós minisztert idézett, aki azt mondta: mindenki tisztában van azzal, hogy amikor Junckernek egy pohárban némi vizet hoznak a bizottsági ülésen, abban valójában gin van.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek