EUR: 324,35 Ft
CHF: 292,00 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Egyéb XIV.kerület

Ki a felelős a zuglói parkolási botrányért?

Jelen Tamás, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke szerint Karácsony Gergely, a kerület polgármestere felelős a zuglói parkolási botrányért.

Karácsony Gergely  (MTI Fotó: Mónus Márton)

Jelen Tamás felidézte: Karácsony Gergely kerületi polgármester, az MSZP–Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltje a tavaly novemberi testületi ülésen előterjesztett egy a hivatala által előkészített javaslatot, amely a kerületi parkolási rendszer bővítésére vonatkozott. A javaslatot Hajdú Flórián MSZP-s alpolgármester neve alatt nyújtották be, és az a zuglói Fidesz álláspontja szerint számos aggályt vetett fel – ugyanis egyetlen céget hívtak meg ajánlattételre.
– A polgármester, a jegyző és az MSZP-közeli szakértő megítélése alapján az eljárás teljesen jogszerű és észszerű volt, de a közbeszerzési hatóság törvénytelenséget állapított meg – közölte Jelen Tamás, aki kitért arra is, hogy erről Karácsony Gergely a mai napig semmilyen tájékoztatást nem adott a képviselő-testületnek.


– Vajon a budapestiek közül ki gondolja még, hogy Karácsony Gergelynek semmi köze nincs a zuglói botrányos parkolási ügyekhez – tette fel a kérdést a fideszes politikus.

Kapcsolódó Cikkek