EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Sport

Kiváló minősítést kapott az asztalitenisz világbajnokság

A hazánkban zajló Asztalitenisz Világbajnokság megkapta az „outstanding organisation”, azaz a kiváló rendezvény minősítést – olvasható a kizárólag magyar sportolókkal és magyar sporteseményekkel foglalkozó misportunk.com-on.

Thomas Weikert, a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség elnöke adta át az elismerést Nátrán Rolandnak, a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnökének

Az ezt jelképező elismerést Thomas Weikert, a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség  elnöke adta át Nátrán Rolandnak, a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnökének az ITTF budapesti közgyűlésén. Lajtai Kristóf, a világbajnokság versenyigazgatója szerint igyekzenek a vb hátralévő időszakában ugyanezt a színvonalat biztosítani.
– Hatalmas elismerés, és roppant megtisztelő. Azért dolgozunk, hogy a hátralévő versenynapok alatt is ilyen legyen a világbajnokság megítélése – mondta a sportvezető, aki hangsúlyozta, ezt a díjat mindenki megkapta jelképesen, aki részt vett a vb előkészítésében, és most is azért dolgozik, hogy zökkenőmentes legyen a budapesti világbajnokság. -Kiemelkedő munkát végez a szervező bizottság, odaadó hozzáállást tanúsítanak az önkéntesek, de a médicsapat is éjt nappallá téve dolgozik. Örülök, hogy ennek a jól működő gépezetnek az egyik alkatrésze lehetek.


A Liebherr 2019 Asztalitenisz Világbajnokság április 28-áig tart a Hungexpón.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meccs közben halt meg a játékvezető

    Meccs közben halt meg a játékvezető

    Meccs közben halt meg a játékvezető a bolíviai El Alto városában. Victor Hugo Hurtado a vasárnapi Always Ready–Oriente Petrolero első osztályú labdarúgó-mérkőzés 47.

  • Búcsúzik az idei NB I-es szezon

    Búcsúzik az idei NB I-es szezon

    Véget ért az OTP Bank Liga 2018/19-es szezonja. A bajnokságot a Ferencváros nyerte meg, így már harmincszoros bajnoknak mondhatja magát az Üllői úti csapat. A tabella két utolsó helyezettje pedig az MTK Budapest lett és a Szombathelyi Haladás, így ezek az együttesek a másodosztályban kezdik meg a következő idényt.