EUR: 326,26 Ft
CHF: 288,90 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Belföld

Kocsis: El kell utasítani az Európai Egyesült Államokat

A bevándorlás és a terrorizmus kéz a kézben jár – szögezte le tegnap az Országgyűlésben Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, aki Gyurcsány Ferenc szavaira is reagált. 

A DK elnöke ugyanis kifejtette: „A magyar szuverenitást más országokkal közösen akarjuk gyakorolni”. Kocsis válaszában felvetette, vajon mit szóltak volna ehhez az 1848-as, 1956-os és 1989-es fiatalok?


MTI Fotó: Kovács Tamás

A Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának vezetője szerint a soron következő EP-választás azért is sorsdöntő, mert a nagyobbik kormánypárt szerint nem helyénvaló a bevándorlás legalizálása, amire példaként idézte fel Hasszán F. ügyét, aki 20 embert gyilkolt meg, és világosan kiderült, hogy a terroristánál olyan migránskártya volt, amelynek létezését a magyar baloldal korábban tagadta.


– A bevándorlás legalizálása, a migránskártya és a kvóták kérdése pedig mind olyan ügyek, amelyekbe egy Európai Egyesült Államok esetében nem lehetne beleszólni, ezért is kell az Európai Egyesült Államok ellen felemelni a szavunkat – fogalmazott Kocsis Máté.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa jövőt választ

  Európa jövőt választ

  Május 26-án rendezik Magyarországon az európai parlamenti választást, amelynek tétje, hogy bevándorlókontinens lesz-e Európa, vagy megőrzi keresztény gyökereit.

 • Továbbra is imád minket Hollywood

  Továbbra is imád minket Hollywood

  Magyarország népszerűsége a hollywoodi filmprodukciók tekintetében továbbra is töretlen –  derült ki a The Hollywood Reporter cikkéből.

 • A fordításra kapott pénzt is lenyúlta Weber

  A fordításra kapott pénzt is lenyúlta Weber

  Manfred Weber a Európai Néppárt frakcióvezetője nem csak az irodabérlésre járó összegnél ügyeskedett a lehető legtöbb hasznot húzni, hanem – mint V4NA információi szerint kiderült –, az  EU-tól a fordítókra kapott pénzt is zsebre tette.