EUR: 323,37 Ft
CHF: 291,50 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Egyéb XIV.kerület

Kristóf Krisztián világszenzációval tér vissza

A nagy visszatérés – így is lehetne nevezni, hogy a világhírű „gentleman”zsonglőr és rendező, Kristóf Krisztián hat év után visszatér a Fővárosi Nagycirkuszba, hogy porondra álmodja a Repülőcirkuszt, amely április 20-án kerül először műsorra.

A Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon arany bohóc díjjal jutalmazott Fumagalli porondra lépése igazi szenzáció, hiszen soha nem szerepelt még Magyarországon

A század eleji cirkuszok hangulatát idéző műsorhoz Kristóf Krisztián a szakma legkiválóbb artistáit válogatta össze. Nemzetközi a „felhozatal”, hiszen orosz, svájci, olasz, ukrán, német és magyar művészek kápráztatják el produkcióikkal a közönséget. Lesznek rúddobó artisták, zsonglőrök és trapézszám, valamint többek között a többszörös fesztiválgyőztes Mongol Cirkusz Társulat is porondra lép. Igazi állatsztárokat sikerült Krisztiánnak Magyarországra csábítania: a Dumbo című filmben szereplő színes uszkárok is a Fővárosi Nagycirkusz porondján parádéznak majd.


A nyári műsorban a bohóc és a vidámság kerül a középpontba, és ehhez Krisztián a ma élő egyik legnagyobb sztárbohócot szerződtette. A monte-carlói nemzetközi cirkuszfesztiválon arany bohóc díjjal jutalmazott Fumagalli nevetteti majd a publikumot. Az ő porondra lépése igazi szenzáció, hiszen még soha nem szerepelt Magyarországon.

Kristóf Krisztián rendezői vágya, hogy varázslatos utazásra repítse a közönséget. Ahogy fogalmazott, azt szeretné, hogy a néző dőljön hátra a székében, érezze jól magát, és az előadás végén csak annyit mondjon: Jaj de jó volt!

Kapcsolódó Cikkek