EUR: 326,55 Ft
CHF: 289,77 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb Miskolc

Különleges produkcióval melegít a Horizont fesztivál

Április 24. és 27. között harmadik alkalommal várja a közönséget a Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál a Miskolci Nemzeti Színházban, ahol hat ország előadásait lehet majd megtekinteni. A négynapos fesztivált különleges és váratlan produkció előzi meg.

Áprilisban amerikai vendég érkezik a színházba. A houstoni Fly Dance Company a Kamaraszínházba hozza el produkcióját, amelyet az országban Miskolcon kívül csak Pécsett adnak elő.


A Fly Dance Company előadása a művészet és a szórakoztatás ötvözete: megállás nélküli hiphop, klasszikus és modern tánc, komédiával megfűszerezve, klasszikus zenére. Kathy Musick Wood, a csapat művészeti vezetője koreográfiáiban különböző stílusokat és kultúrákat vegyít, hogy előadásaikkal tükrözzék a kortárs Amerikát – áll a produkció ismertetőjében.

Mozgalmas előadással kecsegtet a A houstoni FLY Dance Company

A csapat a Horizont fesztivált megelőző héten, április 16-án, a „nulladik” napon elindítja a négynapos rendezvényre való ráhangolódást, a táncosok pedig egy kétnapos workshopra Miskolcon maradnak, és az eLTE Best Dance Company tánciskolával együttműködve tartanak kurzust a táncolni vágyóknak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.