EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

Véget ért a hónapok óta tartó küzdelem a TV2 Exatlon Hungary című műsorában. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, azonban a sorsnak köszönhetően ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.

fotó: TV2

Huszti Kata és Esztergályos Patrik kemény harcot vívott a tegnapi szuperdöntőben. Végül a Kihívók egykori csapatának női játékosa lett a győztes. – Amikor megláttam az Exatlon Hungaryt, tudtam, hogy ezt a versenyt nekem találták ki. Rögbijátékosként eddig mindig csapatban játszottam, és kíváncsi voltam, hogy állom meg a helyem egyéni játékosként. Az elején nem is gondoltam arra, hogy képes vagyok megnyerni, azért jelentkeztem, hogy élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodjak – kezdte a nyertes a Lokálnak.


Kata szereplése kalandos volt, hiszen másfél hónappal az Exatlon indulása után csatlakozott, de azonnal felvette a harcot ellenfeleivel, és sorra hozta a futamokat. Aztán egy hónap után Salander Dorina párbajban kiejtette. Már utazott volna haza, amikor Dorkának sérülés miatt fel kellett adnia a versenyt, így a legjobb statisztikával rendelkező korábbi Kihívó-lányként Kata helyette folytathatta a játékot. Onnantól kezdve a 32 éves sportoló megállíthatatlanul menetelt a döntőig.

– Két olyan része volt a versenynek, amely lelkileg megviselt. Az első, amikor a párbajban kiestem. Amikor már elengedtem az egészet, akkor derült ki, hogy mégis játszhatok tovább. Furcsa érzés volt, egyszerre örültem, és sajnáltam, hogy Dorkának így kellett távoznia. A másik pedig a végjáték Patrikkal, hiszen ő erős játékos volt, és kételkedtem benne, hogy vajon sikerül-e győznöm ellene – mondta Kata, aki 20 milliós főnyereményéből édesanyját szeretné elvinni nyaralni, és párjával megalapozni a közös életüket.


– Hat éve élek párkapcsolatban. Jelenleg a párom szüleinél lakunk, és a pénzből szeretnénk leválasztani magunknak egy kis lakrészt. Az esküvő és a gyermekvállalás is tervben van, ezekhez pedig jól jön a nyeremény.

fotó: TV2

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.