EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Extra

Little Miss World Hungary: A kicsik szépségversenye

Tizenhatodik alkalommal rendezték meg a legszebb magyar kislányok számára a Little Miss World Hungary versenyt, melynek végén a kilencéves Vitéz Laura fejére került a korona. Nyáron ő képviseli Magyarországot a Las Vegas-i világversenyen.

Hetven kislányból tizenhatan jutottak be a hétvégi gyermekszépségverseny döntőjébe, melyet a sziráki kastélyban rendeztek. Miközben a kicsik népviseletben, utcai,- koktél,- és ünnepi ruhákban vonultak fel, bemutatták a produkcióikat is. Vitéz Laura az Anastasia című mesefilm betétdalát énekelte, a végén akkora sikere volt, hogy a közönség vastapssal ünnepelte.


 

„Fárasztó volt a verseny, a döntő napján kilenctől délig fotózás volt, aztán próbák, koreográfiák – mesélte boldogan Laura,a Talent kategória győztese. – Nemcsak koronát, de egy barátnőt is nyertem, hiszen megismertem Patríciát, akivel később is tartom majd a kapcsolatot. Hároméves korom óta énekelek, zongorázom és komponálok is. Ha választanom kéne, hogy híres modell, zeneszerző vagy énekesnő legyek, az utóbbi kettőre szavaznék.”

Kapcsolódó Cikkek