2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Extra

Lukács Laci az apaságra készül

A Tankcsapda frontemberéről sokan azt feltételezték, hogy örök agglegény lesz, fél évvel ezelőtt azonban oltár elé vezette 26 évvel fiatalabb kedvesét, akivel azóta már családot is terveznek.

Lukács Laci tavaly szeptemberben a legnagyobb titokban egy igazi rockerlagzin mondta ki a boldogító igent. Nászajándékba többek között egy maratoni nevezést is kapott, a távot pedig épp a napokban teljesítette, bár ezt jelentősen megnehezítette egy sérülés, amit nem sokkal előtte szerzett.


– Tíz éve futok, a félmaratont már többször is teljesítettem, mégis kicsit hitetlenül vágtam neki a versenynek. Két héttel ezelőtt ugyanis megsérült a vádlim, ami nem könnyítette meg a dolgom, bevallom, nagyon megszenvedtem, de végül is célba értem – kezdte a Lokálnak az 51 éves Lukács Laci, aki mostanában halmozza a sikereket. Múlt héten a Playboy Man of The Yearen az ikon kategória győztese lett, karrierje mellett pedig a magánéletében is szárnyal.

– Sokáig viseltem az agglegény címkét, de ez nem volt szándékos. Csupán arról van szó, hogy nem akartam a koromból fakadó társadalmi elvárásoknak megfelelni, és fiatal fejjel elvenni valakit, akiben nem vagyok biztos száz százalékig. Én későn találkoztam az igazival, de most már az ötödik éve, hogy mellettem van, és boldogabbak vagyunk, mint valaha. Noha már házasok vagyunk, nem visz rá a lélek, hogy feleségemnek szólítsam, ő továbbra is a csajom, akivel tényleg nagyon komolyan gondolom. Nem is kérdés, hogy jöhet-e egy baba, részemről semmi akadálya. Ő egy 25 éves makkegészséges fiatal nő, és úgy érzem, hogy én is remek formában vagyok, szívesen lennék már apuka.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek