2019. október 21., hétfő
Orsolya

Extra

Magyarokkal is menő a Trónok harca

Kis túlzással az egész világ erre várt. Ma láthatják a nézők a Trónok harca befejező évadának első részét. Hamarosan fény derül arra, hogy ki ülhet a vastrónra, addig is a Lokál szeretne egy kis mosolyt csalni a rajongók arcára. Megmutatjuk, hogy nézne ki a sorozat magyar változata.

Daenerys – Pásztor Anna
Az énekesnő kemény nő, és óriási szíve van. Ki más lehetne a Sárkányok anyja, kit követnének a makulátlanok, ha nem őt?


Profimedia, Film Stills

Havas Jon – Liu Shaolin Sándor
Olcsó poén lenne az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázóra azt mondani, hogy a mindent tudó Jeges Liu de az igazság az, hogy őt tartjuk az egyik legmenőbb sportolónak. Így nem kérdés, hogy ő lett a másik kedvencünk, Havas Jon.

Profimedia, Zuma Press – Archives

Jaime – Stohl András
A színész-műsorvezető amúgy is az aranykezű, királyölő Jaime-nek kölcsönzi a hangját. Így valóban közel áll hozzá a karakter, arról már nem is beszélve, hogy akármit is követnek el, mindketten szerethetőek maradnak.


Profimedia, Landmark

Cersei – Osvárt Andi
Andi megjelenésében is olyan, mint egy királynő. Ráadásul szerintünk van közte és Cersei között hasonlóság.

Profimedia, Ferrari

Arya – Tóth Andi
Az énekesnő bebizonyította A legbátrabb páros című műsorban, hogy ha kell, akkor felgyújtva is képes teljesíteni a feladatokat. Arya is hasonlóan tökös csaj!

Credit line: Profimedia, Landmark

Varys – Pataky Attila
Mindketten hisznek a misztikus dolgokban, kopaszok is. Kettejük közül azonban Pataky nincs híján a férfiasságnak, így itt a hasonlóság véget is ért.

Tyrion – Vadon Jani
Mindketten poéngyárosok, és mindig téma, hogy mennyire alacsonyak. A Rádió1 Balázsék című műsorában is rendszeresen poén tárgya Jani magassága.

Profimedia, Film Stills

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek