EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Sport

Matek helyett győzelem a segítség

Tizenegy, kilenc vagy öt? A feladvány magától értetődő a fradisták számára, azaz ennyire nő vagy csökken az FTC előnye a MOL Vidi elleni mérkőzés után. Egy Üllői úti siker nyomán a Ferencváros milliméterekre kerülhetne a végső sikerhez, és megszerezhetné a klub történetének 30. bajnoki címét.

– Számolgatás helyett nyerni kell – fejtegette az esélyeket Dibusz Dénes a klub honlapján. – A szurkolókra is számítunk, biztos vagyok benne, hogy ismételten fantasztikus hangulatot teremtenek a Groupama Arénában, és folyamatosan biztatnak minket. Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy hány pont van a két csapat között. Meg kell nyernünk a mérkőzést, így közel kerülhetünk a bajnoki címhez.


MTI Fotó: Beliczay László


A kapus szerint az is pluszenergiát adhat, hogy idén még nem tudták megverni a fehérváriakat, sem a bajnokságban, sem a kupában. Most revansot vehetnek.

NB I, 29. forduló, szombat: Újpest–Honvéd (M4 Sport), MTK–Kisvárda, Diósgyőr–Paks, Debrecen–Haladás, Puskás Ak.–Mezőkövesd (mind 17 óra), Ferencváros–MOL Vidi (19.30, M4 Sport)


Címkék

Kapcsolódó Cikkek