2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Tech

Megjelent az ingyenes végtagmentő applikáció

A cukorbetegek és a visszérbetegek INGYENES végtagmentő alkalmazása.

Megjelent a Dr. Rozsos István által megálmodott Végtagmentő applikáció. Az alkalmazás alapjául az általa, valamint Dr. Mecseky László és Dr. Vadász Gergely által kidolgozott MEROVA módszer szolgált, amely több ezer végtag megmentését tette lehetővé az elmúlt 25 évben. Az applikáció célja a MEROVA módszer széles körű elterjesztése, a cukorbetegség és a vénás keringési betegségek szövődményei által veszélyeztetett végtagok megmentése és a Magyarországon élő cukorbetegek megfelelő tájékoztatása.


A Végtagmentő applikáció segítséget és hasznos információt nyújt betegek és szakdolgozók számára egyaránt, előbbieknek a betegségükkel való együttélésben, és a szövődmények legyőzésében és megelőzésében, utóbbiaknak pedig a MEROVA módszer részletes megismerésében és betegeik kezelésében.

Az applikáció fő funkciói közé tartozik a betegek számára hasznos állapotfelmérés, diagnosztika, asszisztens és felvilágosító segédek, valamint az orvosok és szakdolgozók munkáját segítő receptfelírási segéd, esettanulmányok és kezelési útmutatók. Az applikáció használata szakdolgozók és betegek számára is ingyenes, azonban a komoly szakmai tartalom miatt a zárt orvosi felület eléréséhez előzetes regisztráció és az orvosi pecsétszám megadása szükséges.

A Végtagmentő applikáció azonban csak a kezdet – a nemzetközileg elismert érsebész és az általa vezetett csapat valóságos mozgalmat szeretne indítani a nemes ügy érdekében, úgyhogy sűrű és izgalmas hónapoknak néznek elébe.

További információért és a mozgalommal kapcsolatos legfrissebb hírekért látogassák meg a www.vegtagmento.hu weboldalt, és kövessék a www.facebook.com/vegtagmento Facebook oldalt.

Kapcsolódó Cikkek