EUR: 326,26 Ft
CHF: 288,90 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Extra

MMA világbajnok harcol a milliókért A Bankban

A Bank ma esti műsorának egyik versenyző párosa egy anya-lánya duó. Fatime évek óta ketrecharcozik, édesanyja, Noémi azonban teljesen kikészült mikor az első meccsen meglátta, ahogy lányát fojtogatják. A történetet Stohl András is meghökkenve hallgatta. 

Újabb két páros méri össze tudását a ma esti A Bank kvíz-showban a TV2 műsorán. Az egyik csapat egy anya-lánya duó. Noémi és Fatime között igazán szoros kapcsolat van, ezért is jelentkeztek együtt a műsorba.


Fatime nyolc éve ketrecharcozik, akárcsak a műsor teremőre, Dia. Azóta is kiemelkedő eredményeket ér el a sportban, MMA világbajnok és Növényi Norbert az edzője.  Édesanyja, Noémi azonban eleinte nem viselte jól  lánya különösen veszélyes hobbiját.

“Az első meccsén amit láttam, fojtásba került a lányom a ketrecben. Nagyon megrémültem, már a szája is lilult és nem kapott levegőt. Szerencsére aztán jól végződött a meccs. A lányomnak nem lett semmi baja és nyert is” – tette hozzá az édesanya.


“Ha a lányom egy kézen átfordulást csinál és azt látom, hogy rosszul érkezik, az is borzalmas érzés, hát még egy ilyen.” – reagált rémülten Stohl a történetre. 

fotó: TV2

A páros egyébként már azt is tudja mire szeretnék fordítani a nyereményt ha sikerül továbbjutniuk. Fatimének nagy vágya, egy olyan sport terem létrehozása, ahova olyan gyerekek járhatnak, akik nem engedhetik meg maguknak azt az összeget, amit a tagdíjra kéne költeniük.  “Ezzel szeretném megmenteni őket a rosszabb élettől” – vallott Fatime.

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek

 • Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Két rendőr sérült meg abban a balesetben, amit Lovasi András okozott március 27-én Budapesten. Az énekest a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az ügyben.

 • Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Óriási a boldogság Tóth Vera családjában, amellett ugyanis, hogy húga, Gabi babát vár, az ő magánélete is a lehető legjobban alakul, párjával, Zolival remekül kiegészítik egymást.

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.