EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Belföld

Nem akar elhatárolódni az MSZP a patkányozó Bangónétól

Mélyen hallgat az MSZP, és továbbra sem határolódott el képviselője, Bangóné Borbély Ildikó gyalázatos kijelentésétől, vagyis, hogy patkányoknak nevezte a Fidesz szavazóit – tudta meg az Origo.

Bangónénak nem ez az első botránya, igaz, minden eddiginél súlyosabb és felháborítóbb. Bangóné volt az a képviselő, aki az MTVA székházában nem vette észre, hogy felvételt készít véletlenül képviselőtársa róla, és arról beszélt, hogy milyen hatásos kép lenne (primitív kifejezésével: k*rva erős kép lenne), ha hasra feküdnének és kezüket a fejük fölött tartják, úgy tiltakoznak. Később meg is valósította ezt a jelenetet. És amikor már tudta, hogy készül róla felvétel, hazug módon sírást imitált, és az általa megrendezett jelenetet valósnak hazudta, majd azt mondta, reméli, nem látják róla ezeket a képeket a gyerekei – tudatja a portál.


Bangóné döbbenetes patkányozásával kapcsolatban megkereste az MSZP-t az Origo, de látszólag elzárkóznak bármi nemű magyarázattól.

A lap azt szerette volna megtudni a szocialistáktól, hogy szükségesnek tartják-e, hogy az MSZP elnöksége bocsánatot kérjen a Fidesz szavazóitól Bangóné Borbély Ildikó kijelentése miatt? Azt is kérdezte az Origo, hogy kizárják-e az MSZP országgyűlési frakciójából Bangóné Borbély Ildikót, valamint, hogy az MSZP elnöksége egyetért-e Bangóné Borbély Ildikó kijelentésével, patkányoknak tartják-e ők is a Fidesz szavazóit?


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek