EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb Érd

Nemcsak ütni tudnak, hanem ásni is

A női NB II-es röplabdabajnokság legutóbbi fordulójában, a Közép csoportban ötszettes küzdelmes mérkőzésen győzött a Delta RSE Érd a Közgáz vendégeként.

Az első játszmát a Delta nyerte 25:12-re, ezután viszont egyenlített a hazai csapat egy 25:19-es részsikerrel, de a folytatásban Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző alakulata újra magához ragadta a vezetést, és 25:19-re hozta a harmadik felvonást. A Lestár László által edzett Közgáz azonban nem adta magát könnyen, 25:13-ra nyerte a negyedik etapot, amivel egyenlített. A meccs így az ötödik, rövidített szettben dőlt el, amelyet az érdiek jelentős különbséggel hoztak, 3:2-re nyerve a mérkőzést.


Nagy küzdelemben nyert a Delta RSE a Közgáz ellen

A Delta RSE Érd ezzel lejátszotta szezonbeli huszonegyedik bajnoki találkozóját, és továbbra is negyedik a tabellán.

A leány röplabdázók országos gyermekbajnokságában hibátlan teljesítménnyel jutott döntőbe a Delta RSE Érd. Az elődöntő második tornáján is megőrizte veretlenségét Dömötör-Mátrai Beáta alakulata, mindhárom találkozóján győzelemnek örülhetett.


A leány országos bajnokságban a Delta RSE korosztályos csapata három meccsből hármat megnyert és a döntőbe jutott
Fotók: Pecsuvácz Péter

A kaposvári eseményen a házigazda RÖAK Kék és a BVSC-Zugló ellen 3:0-ra, az MTK Budapest ellen pedig 3:1-re győzött a Delta.

És most következzék egy teljesen más jellegű hír a röplabdázókról. Amikor Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata felhívást tett közzé a papi földekre tervezett nagyszabású, mintegy tizenegyezer fa telepítését célul kitűző programjáról, a Delta RSE az elsők között jelentkezett az ültetésre.

A városi a faültetésből a röplabdázók is kivették a részüket

Így aztán a víztározónál a faültetésből a röplabdázók is kivették a részüket, több mint hetvenen. Sőt a felnőtt és utánpótlás-játékosokhoz hasonlóan a szakmai stáb tagjai, valamint a szülők is ásót ragadtak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.