EUR: 352,30 Ft
CHF: 333,65 Ft
2020. április 10., péntek
Zsolt

Extra

Ónodi Eszter: Spontán életet élek

Ónodi Eszter amellett, hogy rengeteget dolgozik, igyekszik a családjával is minél több időt tölteni. Mint mondja, nem igazán tud előre tervezni, mégis úgy érzi, hogy mára sikerült megtalálnia a munka és a magánélet közti egyensúlyt.

A színésznő számára pörgősen indult az év, tavaszra túl volt a Katona József Színház Platonov című darabjának bemutatóján, és már Torinót is megjárta egy vendégjáték kapcsán. Hogy még milyen új kihívások várnak rá, az viszont még számára is rejtély. – Maximálisan spontán életet élek, soha nem tudok előre tervezni, de valami mindig történik, szeretek sodródni az árral. Azt hiszem, hogy ebben a szakmában nem is tehetek mást, de az biztos, hogy sosem unatkozom – kezdte a Lokálnak a Televíziós Újságírók Díjátadóján Ónodi Eszter, aki a munka mellett igyekszik minél több időt tölteni 13 éves fiával, Zsigmonddal, aki már kamaszodik.


– Nagy segítség, hogy a fiam már olyan nagy, hogy nem kell hozzá bébiszittert hívni, egyedül is jól el van otthon.  Egyelőre nagyon sok minden érdekli, és persze mint minden kamaszt fiút, olykor muszáj fegyelmezni vagy épp motiválni, de alapvetően jó tanuló, rendes gyerek. Tulajdonképpen már beleszületett abba a helyzetbe, hogy színésznőként rengeteget dolgozom, úgy érzem, hogy nem jelent terhet számára az ismertségem – mondta a színésznő, aki 46 évesen is remek formában van.

– A munka és a család mellett igyekszem odafigyelni a helyes táplálkozásra, és rengeteget sportolok. Én lennék a legboldogabb ember, ha bármit ehetnék vagy ihatnék büntetlenül, de ez sajnos nem így van. A jó külső nem hullik csak úgy az ölembe, keményen meg kell dolgoznom érte, de az életben semmi sincs ingyen – tette hozzá Eszter.


Kapcsolódó Cikkek