EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Belföld

Orbán Viktor: Nyerjük meg az EP-választást!

Elsőként a Fidesz–KDNP adta le hétfőn a választási irodánál a május 26-ai EP-választáshoz szükséges 20 ezer aláírást. Közben Orbán Viktor miniszterelnök Pesterzsébeten járt, ahol ő maga is szignózta a bevándorlás megállításáért meghirdetett hét pontot.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója közölte, hogy a 20 ezer aláírást követően is folytatják a támogató szignók gyűjtését: Orbán Viktor programja mellett a bevándorlás megállításáért. Mint ismert, a miniszterelnök a hétvégén hirdette meg hétpontos akciótervét, hétfői Facebook-bejegyzéséből pedig kiderült, hogy Pesterzsébeten kezdte meg kampánykörútját, ahol ő maga is aláírta hétpontos programját.


Fotó: Facebook

 

– Az ország sorsa az embereknek köszönhetően jó kezekben van, és egy olyan kormányunk van, amely megvédi az országot – mondta Orbán. Szerinte a mostani kabinet tudja, melyek a fontos értékek, amelyek mellett érdemes kiállni, törődik a családdal, és fontos neki a munka. Mindez az emberek támogatásának köszönhető.

Én már aláírtam // I've already signed it

Én már aláírtam // I've already signed it

Gepostet von Orbán Viktor am Montag, 8. April 2019

– Nagyon fontos, hogy az európai választást is megnyerjük, meg az önkormányzatit is, és onnan egy nagy lendülettel majd fussunk rá a 2022-es parlamenti választásra. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! – zárta szavait a miniszterelnök.


Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezérigazgatója szerint Orbán Viktor miniszterelnök világos elképzeléséket közölt hétpontos programjában.

– Orbán Viktor a hét pontban migrációellenes, családbarát, kereszténységvédő víziót vázolt fel az Európai Unió jövőjét illetően. Erre a vízióra a 2018-as országgyűlési választásokon 2,8 millió ember szavazott  – emlékeztettet a szakértő.

 

A 7 pont

1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!

2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!

3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!

4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!

5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!

6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!

7. Bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek